Što djeca gledaju

Netflix najavio novi alat koji će biti od velike koristi roditeljima

Novi alat nosi naziv Kids Activity Report, a nudit će podatke o tome što djeca najviše gledaju i tko su im omiljeni junaci.
Sci-Tech / Tehnologija | 13. 12. 2020. u 12:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Netflix je najavio novi alat za roditelje, a riječ je o opciji koja bi trebala pomoći roditeljima u razumijevanju onoga što njihova djeca gledaju.

Novi alat nosi naziv Kids Activity Report, a nudit će podatke o tome što djeca najviše gledaju i tko su im omiljeni junaci, prenosi Geek. Osim toga, alat će uključiti i preporuke za novi sadržaj na temelju onoga što su djeca ranije gledala.

Korisnici koji imaju aktivirane dječje račune, uskoro bi trebali dobiti obavijest o novoj opciji i mogućnosti uključivanja, a nešto kasnije će početi dobivati izvještaje o programima i aktivnosti. S izvještajima će stizati i “šala dana”, bojanka za djecu s popularnim Netflix junacima te pitalice koje bi trebale zabavljati djecu koja zbog pandemije moraju biti kući, piše The Verge.

Iz tvrtke se nadaju da će novi alat pomoći roditeljima da lakše provjeravaju što njihova djeca gledaju. Netflix računi za djecu su namijenjeni najmlađima, dok se tinejdžerima obično vjeruje kad je izbor sadržaja za gledanje u pitanju. Što se tiče starije djece koja bi eventualno mogla biti nezadovoljna alatom koji prati njihove gledalačke navike, Netflix poručuje da bi o tome trebali razgovarati sa svojim roditeljima.

Kopirati
Drag cursor here to close