Uz još par dodataka

Na Telegram za Android stigao video streaming

Telegram za Android dobio je nove mogućnosti – video streaming, automatski noćni mod i mogućnost logiranja na druge internetske stranice pomoću Telegramovog Login widgeta.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 02. 2018. u 09:22 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedna od popularnijih aplikacija za dopisivanje na mobilnim uređajima, uz Viber i WhatsApp je svakako i Telegram.

Nova inačica za Android sa sobom nije donijela samo ispravke uočenih bugova, već i par novih mogućnosti.

Za početak tu je podrška za video streaming. Zahvaljujući istoj više nije potrebno preuzeti video sadržaj na mobilni uređaj kako bi se pregledao, već je to sada moguće učiniti i „u letu“, odmah po primitku poruke, piše Bug.hr.

Ništa manje bitna je i nova opcija – automatskog noćnog moda. Kako joj sam naziv kaže, u uvjetima lošijeg osvjetljenja automatski će se pokrenuti noćni mod, kako bi korištenje aplikacije bilo što ugodnije po korisnika.

Istovremeno Telegram za Android dobio je i podršku za Login Widget. Dotični omogućava da se prijavite na druge internetske stranice pomoću Telegramovog računa. Također telegram botovi su postali pametniji pa će vas od sada moći i samostalno kontaktirati, bez da ste vi najprije njima poslali upit.

Nova inačica telegram za Android platformu nosi brojčanu oznaku 4.8.1 i dostupna je za preuzimanje putem Google Playa. Detaljnije informacije o novim mogućnostima možete saznati na službenim stranicama proizvođača.

Kopirati
Drag cursor here to close