I recenzirao

Na Amazonu kupio telefon "koji ne postoji"

Motorola nikada nije predstavila smartphone Moto Z4, no ovaj se uređaj na kratko pojavio na Amazonu, a jedan ga je korisnik kupio i recenzirao na YouTubeu.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 05. 2019. u 09:09 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

O Motorolinom telefonu Moto Z4 do sada smo čitali brojne glasine, a iako kompanija još službeno nije predstavila ovaj uređaj, on se nedavno našao u ponudi na Amazonovim stranicama.

Telefon koji službeno još ne postoji privukao je jednog korisnika koji je ga je odlučio kupiti i nekoliko dana nakon toga, poštom mu je zaista stigao Moto Z4. Korisnik YouTubea Jetfire007 na ovom je videoservisu objavio kratku recenziju telefona i time, prije Motorole svijetu i zaljubljenicima u mobilne tehnologije otkrio opcije novog telefona.

Nova Motorola dolazi s velikim ekranom dijagonale 6,4 inča (riječ je o OLED ekranu) rezolucije 2340x1080 piksela, a pokreće je Snapdragon 675 i ima 4 GB RAM-a – dakle, nije riječ o flagship modelu, već o uređaju srednje klase koji ima i 128 GB memorije za pohranu proširive microSD karticama i bateriju kapaciteta 3600 mAh.

Treba spomenuti i senzor za otiske prstiju implementiran u ekran, prednju kameru smještenu u mali notch u vrhu ekrana, brzo punjenje baterije te, ono što bi mnogima moglo biti važno – 3,5 mm izlaz za slušalice.

Model koji je kupio dolazi s nekim Amazonovim aplikacijama poput Alexe te njegova cijena iznosi 500 dolara. Zanimljivo, sa stražnje strane nalazi se samo jedna 48 MP kamera, a ne dvije ili više kamera kako smo to navikli na modernim telefonima, javlja Zimo.co.

Naravno, kada se informacija o nenajavljenom telefonu pojavila na internetu, odmah su reagirali i iz Amazona te su brzo uklonili Moto Z4, no kako se videozapis s recenzijom nalazi na YouTubeu, za očekivati je da će ga Motorola ubrzo predstaviti te će se ponovno moći kupiti putem interneta.

Kao negativne strane telefona, (jedini) vlasnik istaknuo je softver te se čini da je riječ o nedovršenoj verziji – na Redditu je napisao da je prilično bugovit te uređaj u nekim slučajevima poput učitavanja animacija zapinje i usporava, a problema je imao i sa softverom kamere za koju inače kaže da je odlična.

Kopirati
Drag cursor here to close