Odlična za fotografe

Motorola One Zoom s četiri stražnje kamere

Internetska stranica 91mobiles donosi nove detalje o Motorolinom smartphoneu Motorola One Zoom koji bi trebao imati četiri stražnje kamere, Android One platformu i Snapdragon 675 SoC.
Sci-Tech / Tehnologija | 09. 08. 2019. u 08:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stranica 91mobiles donosi nove informacije o pametnom telefonu Motorola One Zoom. Riječ je o mobilnom uređaju srednje klase koji se ističe po činjenici da će sa stražnje strane imati ukupno četiri kamere.

Bazira se na glavnoj kameri s 48-megapikselnim senzorom, sekundarna kamera bazirat će se na 12-megapikselnom senzoru, a treća na 8-megapikselnom senzoru.

Zasad nema informacija o četvrtoj kameri, no poznato je kako će telefon koristiti tehnologiju koja kombinira snimke sa sve četiri kamere u jednu završnu fotografiju (spajanje piksela).

Špekulira se da bi kamera sukladno nazivu trebala imati i mogućnost 5x hibridnog zumiranja. Za selfie fotografije poslužit će prednja 16-megapikselna kamera, javlja Bug.hr.

Što se tiče ostalih značajki na stranici 91mobiles spominju Qualcommov Snapdragon 675 čip, 6,2-inčni zaslon s podrškom za HDR, 4 odnosno 6 GB RAM-a te 64 odnosno 128 GB interne memorije za pohranu podataka, a dostupna je i podrška za NFC.

Objavljeni renderi otkrivaju i kako je riječ o telefonu s 3,5-milimetarskim i USB Type-C priključcima, a na tržište dolazi u smeđoj, ljubičastoj i sivoj inačici.

Kao cijena spominje se iznos od 429 eura. Na kraju valja spomenuti i prijašnje glasine po ovom telefonu koje dolaze od stranice Winfuture, a između ostalog se spominje 6,3-inčni AMOLED zaslon s malim notchom te da će se telefon temeljiti na Android One platformi koja se temelji na Android 9.0 Pie sustavu.

Kopirati
Drag cursor here to close