Julius Dein

Mađioničarska internet senzacija stiže na Spark.me 2019

Mađioničarski trikovi koje izvodi uz veliku dozu humora i otkrivajući nove svjetske destinacije, su Dina učinili pravom internet senzacijom.
Sci-Tech / Tehnologija | 22. 05. 2019. u 12:18 Bljesak.info
Kopirati

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Organizacijska ekipa Spark.me, jedne od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibanj, a koja se organizira pod generalnim sponzorstvom kompanije m:tel i to po prvi put u Auditoriju Porto Montenegra u Tivtu, je objavio ime novog govornika konferencije Spark.me 2019 –Julius Dein, jedan od najpopularnijih mađioničara na svijetu koji je za samo tri godine uspio izgraditi online publiku od preko 20 milijuna pratitelja.

Mađioničarski trikovi koje izvodi uz veliku dozu humora i otkrivajući nove svjetske destinacije, su Dina učinili pravom internet senzacijom. Tragajući za dobrim pričama i novom publikom, Din je posjetio više od 20 zemalja i radio sa nekim od najvećih zvijezda svijeta kao što su Drejk, Post Malone i Šon Mendez i mnogi drugi. Na Spark.me konferenciji pričat će o tome na koji način je uspio da probudi zainteresiranost za mađioničarske trikove među toliko širokom publikom, kao i na koji način su mu društvene mreže i digitalni marketing pomogli u tome. 

Foto: PR / Mađioničarska internet senzacija stiže na Spark.me 2019

Organizatori Spark.me su ranije objavili imena sljedećih govornika - u pitanju su Andrew Keen (autor bestselera „Kult amatera – kako Internet ubija kulturu“ i jedan od najpoznatijih i najkontroverznijih komentatora digitalne revolucije na svijetu), Anab Jain (TED govornica, dizajnerica, filmska producentica, i suosnivačica Superflux, svjetski priznate kompanije koja inovacijama iz oblasti dizajna i tehnologije pokušava da nam približi svijet budućnosti), Peter Shankman (autor pet biznis bestselera, ekspert u oblasti iskustva kupaca i serijski poduzetnik; dnevne novine ''The New York Times'' su ga opisale kao ''rok zvijezdu koja zna apsolutno sve o društvenim medijima''), Brooke Saward (osnivačica i urednica jednog od najpopularnijih blogova o putovanjima na svijetu – World of Wonderlust, uz pomoć kojeg je izgradila publiku koja na online kanalima broji preko 1,2 milijuna), Jeremiah Owyang (suosnivač Kaleido Insights i svjetski autoritet za razvoj programa koji pospješuju inovativnost korporacija), Tom Goodwin (potpredsjednik i direktor inovacija u Zenith Media, jednoj od najvećih advertajzing agencija na svijetu), Sam Conniff Allende (višestruko nagrađivani poduzetnik koji je osnovao 10 uspješnih kompanija zasnovanih na principima društvenog poduzetništva i autor bestselera), Brian Fanzo (osnivač kompanije iSocialFanz, u okviru koje je radi na razvoju i implementaciji inovativnih digitalnih strategija za kompanije kao što su Dell, EMC, Adobe, IBM, UFC, Applebees i SAP), Lars Silberbauer (potpredsjednik Viacom Digital Studios, odjeljenja Viacoma koje je zaduženo za kreiranje i distribuciju digitalnog sadržaja nekih od globalnih lidera u industriji zabave, kao što su MTV, Nickelodeon i Comedy Central) i Cate Murden (osnivačica PUSH, konzultantske kuće čija praksa je utemeljena na istraživanju ljudskog ponašanja). U narednim danima će biti objavljena imena ostalih govornika. 

Foto: PR / Mađioničarska internet senzacija stiže na Spark.me 2019

Karte za konferenciju Spark.me 2019 se mogu kupiti na službenoj stranici konferencije - www.spark.me, po cijeni od 300€. Kao motivacija za sve mlade ljude željne znanja, u ponudi su i studentske karte koje su namijenjene srednjoškolcima i studentima redovnih, postdiplomskih i doktorskih studija koji su mlađi od 27 godina, a čija cijena iznosi svega 50€. Cijena karte uključuje pristup svim predavanjima (25-26. svibnja), startap natjecanju (25-26. svibnja), ručak na bazi švedskog stola za oba dana konferencije, osvježenje na svim kafe pauzama u tijeku oba dana konferencije, kao i koktel prijem (25. svibnja). Cijena karte ne uključuje troškove prijevoza i smještaja. Kupljene karte se mogu naknadno prenijeti na drugu osobu (“name change”), ali se uplaćeni novac ne može refundirati.

Spark.me, jedna od najvećih marketinških konferencija u Jugoistočnoj Europi, koja je zakazana za 25. i 26. svibnja, se organizira u Auditoriju Porto Montenegra u Tivtu, jednom od najvećih auditorija u Crnoj Gori. Ovo je prvi put da će se Spark.me održati u Porto Montenegru, srcu nautičkog turizma Crne Gore i jednoj od najekskluzivnijih marina na Jadranskom primorju. Organizator Spark.me je kompanija doMEn d.o.o, agent registracije crnogorskog nacionalnog internet domena - .ME, koja od 2013. godine organizira konferenciju jednom godišnje. Spark.me nudi priliku sudionicima da o aktualnim trendovima u oblasti marketinga, tehnologije i biznisa uče od svjetski poznatih eksperata, te da ostvare kontakt sa preko 580 sudionika konferencije iz 28 država širom svijeta, među kojima će naći lidere iz poslovnog svijeta, svijeta tehnologije i inovacija, marketare, startapove i ljude željne znanja.

Kopirati
Drag cursor here to close