Tehnološka konferencija u Neumu

Logosoft Platinum sponzor 'NetWork 9'' konferencije'

NetWork 9 konferencija je ove godine "Powered by Microsoft", te je direktor Microsofta BiH Omar Krivošija izrazio zadovoljstvo suradnjom Logosofta i konferencije.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 02. 2019. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Logosoft najavila je da će devetu godinu zaredom biti Platinum sponzor tehnološke konferencije "NetWork 9" koja će od 27. do 29. marta biti održana u Neumu.

Direktor Logosofta Damir Dizdarević izjavio je danas na press-konferenciji u Sarajevu da je u proteklih devet godina Network konferencija postala i ostala najznačajnije mjesto okupljanja IT stručnjaka, kao i najkvalitetnijih predavača iz BiH i svijeta čime je zauzela važno mjesto u godišnjem kalendaru najznačajniih poslovno-tehnoloških događaja u regiji.

''Logosoft od samog početka snažno podržava Network konferenciju, te svake godine sudionicima konferencije ponudi stručna predavanja koja kroz konkretne primjere iz naše prakse, sa stvarnim klijentima, daje primjere najboljih ICT rješenja za složene poslovno-tehnološke izazove s kojima se suočavaju moderne kompanije tijekom procesa digitalne transformacije'', rekao je Dizdarević.

NetWork 9 konferencija je ove godine "Powered by Microsoft", te je direktor Microsofta BiH Omar Krivošija izrazio zadovoljstvo suradnjom Logosofta i konferencije.

''Logosoft je partner NetWork konferencije od samih njenih začetaka i iskreno se nadam da će pružati podršku i u budućnosti. Kroz dugogodišnju suradnju Logosoft i Microsoft su zajednički ulagali u razvoj, edukaciju i inovacije različitih servisa i rješenja koji su unaprijedili poslovne procese mnogih kompanija u BiH'', dodao je Krivošija.

Također, najavljeno je da će IT i poslovni stručnjaci na "NetWork 9" konferenciji imati priliku uspostaviti nove poslovne kontakte i podijeliti vlastita iskustva iz primjene tehnoloških rješenja i platformi koja su im olakšala rad i komunikaciju.

Kopirati
Drag cursor here to close