Pametni telefon

LG G7 stiže u svibnju, a poznate su i njegove značajkama

Prema pisanju internetske stranice ET News, LG G7 bi trebao sadržavati Snapdragon 845 SoC, 6 GB RAM-a, pametne ThinkQ značajke, OLED zaslon s notchom, dvostruku stražnju kameru i Quad DAC.
Sci-Tech / Tehnologija | 14. 03. 2018. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kako je već poznato, tvrtka LG priprema nasljednika svog LG G6 pametnog telefona, koji bi trebao predstavljati povratak južnokorejske tvrtke prijašnjim navikama što se tiče performansi uređaja iz G serije.

Pritom se misli na to da će LG G7 doći na tržište s najnovijim mogućim čipom, a ne s prošlogodišnjim čipom kao u slučaju njegova prethodnika. Najnoviji čip je Qualcommov Snapdragon 845, a osim toga južnokorejski mediji (ET News) navode i kako će bazna inačica ovog uređaja doći s 6 GB RAM i 64 GB interne memorije, piše Bug.hr.

Tu su i sve pametne mogućnosti koja sadrži nedavno predstavljeni LG V30S ThinQ model, OLED zaslon tankih rubova sa sve popularnijim notchom, Quad DAC te baterija s kapacitetom od 3000 mAh. Sa stražnje strane nalazi će dvostruka 16-megapikselna kamera te senzor otisaka prstiju.

Kada bude predstavljen, krajem travnja odnosno početkom svibnja, LG G7 bi trebao stajati oko 700 €, odnosno oko 80 € više u odnosu na aktualni LG G6.

Kopirati
Drag cursor here to close