Pulse SMS

Kako slati i primati SMS poruke s bilo kojeg uređaja?

Pulse SMS omogućava da se poruke prima i šalje s drugih uređaja, pa čak i putem web preglednika…
Sci-Tech / Tehnologija | 01. 03. 2021. u 07:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Premda SMS poruke definitivno više nisu najpopularniji način komunikacije, neupitno je to da ih mnogi i dalje koriste.

Zadane aplikacije na pametnim telefonima za slanje i primanje SMS-ova najčešće nude tek one osnovne mogućnosti, a malo koja uopće nudi da se poruke mogu slati i primati s drugih uređaja.

Tu na scenu nastupa Pulse SMS kao jedna od najboljih alternativnih aplikacija upravo za slanje i primanje SMS-ova.

Naime, ne samo da nudi lijepo sučelje te sve one mogućnosti koje bi se od jedne ovakve aplikacija i mogle očekivati, nego ide i korak dalje nudeći neke prilično praktične značajke kao i podršku za slanje i primanje poruka na više uređaja.

Osim što će ova aplikacija uredno raditi i na tabletima s Androidom, budući da Pulse SMS nudi i mogućnost slanja u primanja poruka putem web preglednika, zapravo nema platforme na kojoj je se onda neće moći iskoristiti.

Doduše, uvjet je imati pametni telefon s Androidom i na njemu instaliran Pulse SMS, a svakako ne treba zaboraviti i da ima dedicirane klijente (primjerice, onaj za Windows).

Od praktičnih stvarčica koje treba izdvojiti, tu je mogućno prilagođavanja određenih parametara za individualne kontakte, mogućnost blokiranja brojeva, odgođeno slanje poruka, podrška za dvije SIM kartice, solidno riješeno pretraživanje, namještanje u koje će vrijeme poruke biti odaslane, izrada backupa i štošta drugo.

U svakom slučaju, svi oni koji i dalje redovite koriste SMS poruke i žele ih slati i primati na više uređaja koristeći jedan broj telefona, upravo će to s ovom aplikacijom moći i napraviti s time da se za neograničen broj uređaja mora plaćati pretplata ili jednokratno platiti 11 dolara, javlja Bug.

Kopirati
Drag cursor here to close