Neum

Još samo sedam dana za rane prijave na NetWork 9 konferenciju

IT profesionalci i stručnjaci iz svijeta biznisa i drugih područja će biti prisutni na konferenciji kako bi podijelili i razmijenili svoja znanja i iskustva.
Sci-Tech / Tehnologija | 24. 01. 2019. u 10:05 PR

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Radi se o jedinstvenoj prilici za sve koji su zainteresirani da sudjeluju na najvećem poslovno-tehnološkom događaju u Bosni i Hercegovini koji će se ove godine održati u periodu 27.03.-29.03.2019. godine u Hotelu Grand Neum.

NetWork 9 konferencija ove godine u preko 80 predavanja donosi posljednje vijesti, teme i trendove vezane za vještačku inteligenciju, Internet of Things,  digitalnu transformaciju, moderno radno okruženje, poslovne aplikacije, cloud infrastrukuru, open source softver, sigurnost, naprednu analitiku i poslovnu inteligenciju, DevOps i multi-platformski razvoj.

IT profesionalci i stručnjaci iz svijeta biznisa i drugih područja će biti prisutni na konferenciji kako bi podijelili i razmijenili svoja znanja i iskustva. U okviru Business Day-a će se susresti uspješni bh. menadžeri i biti u prilici razmijeniti iskustva o poslovnim rješenjima koja uključuju digitalnu transformaciju, te saznati koja poslovna rješenja su se pokazala kao najbolja u BiH i regiji.

Prisustvo velikog broja ključnih pokretača digitalnih i poslovnih promjena će omogućiti uspostavljanje poslovnih i prijateljskih odnosa, postizanje poslovnih i drugih dogovora, susret sa poslodavcima i pronalazak novih poslova.

Hotel Grand Neum, sa svojim proširenim konferencijskim kapacitetima i odličnim sadržajima za opuštanje predstavlja idealnu lokaciju za održavanje ovakvog događaja.

Neizostavan dio NetWork 9 konferencije će biti i dobra zabava po kojoj je ovaj događaj prepoznatljiv već godinama.

Sve informacije o NetWork 9 konferenciji pod sloganom Connecting the Dots dostupne su na službenoj web stranici konferencije www.networkkonferencija.ba  putem koje se mogu izvršiti i prijave za sudjelovanje. Novosti o NetWork 9 su dostupne i putem društvenih mreža: Facebook, Instagram, Twitter i LinkedIn.

#Network9, #ConnectingTheDots i #NetworkBiH.

Kopirati
Drag cursor here to close