Uređaji iz SAD i Kanade

Samsung službeno: Netflix neće podržavati uređaje Smart TV iz 2010. i 2011.

Iz Samsunga su potvrdili kako Netflix od 2. prosinca ukida podršku za Smart TV uređaje prodavane 2010. i 2011. godine u SAD i Kanadi.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 11. 2019. u 15:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mediji su prije par dana objavili kako su vlasnici nekih modela starijih Samsungovih pametnih televizora koji na njima gledaju streaming servis Netflix  počeli dobivati obavijesti da to više neće moći činiti.

''Od 2. prosinca, Netflix će ukinuti podršku za manji broj starijih modela televizora ove marke. Svoj potez pravdaju tehničkim ograničenjima'', naveli su mediji u informaciji.

Tim povodom oglasio sei Samsung, čije priopćenje prenosimo u nastavku.

''Netflix je objavio da zbog tehničkih ograničenja, od 2. prosinca 2019. godine više neće biti podržan na nekoliko elektronskih uređaja, uključujući i nekoliko Samsung uređaja. Ova promjena će utjecati na odabrane modele Samsung Smart TV iz 2010. i 2011. godine koji su se prodavali u Sjedinjenim Američkim Državama i Kanadi. Navedeni uređaji dobit će obavijest od Netflixa kada uđu u aplikaciju'', navode iz Samsunga.

Uz potvrdu kako će ipak doći do promjene, Samsung kaže kako ''za potrošače koji i dalje posjeduju ove modele, postoje mnogi drugi uređaji koji se mogu povezati na Smart TV te će moći nastaviti uživati u usluzi streaminga''.

''Popis ostalih kompatibilnih uređaja može se naći na netflix.com/compatibledevices. Ova promjena neće utjecati na sve ostale Samsung Smart TV modele proizvedene nakon 2011. godine", zaključuju iz Samsunga.

Kopirati
Drag cursor here to close