Novosti iz Applea

iPhonei za 2019. godinu možda s različitim veličinama notcha i USB Type-C priključkom

Droid Shout iznosi glasine prema kojima bi iPhonei koji će biti predstavljani na jesen možda imati USB Type-C priključke, a tvrtka iz Cupertina eksperimentira i s različitim veličinama notcha.
Sci-Tech / Tehnologija | 11. 02. 2019. u 17:37 Bljesak.info
Kopirati

Na Internetu, točnije na internetskoj stranici Droid Shout dostupne su još jedne u nizu glasina što se tiče iPhonea koje bi tvrtka iz Cupertina trebala predstaviti ove godine.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sva tri aktualna modela iPhonea, dakle iPhone XS, iPhone XS Max i iPhone XR dobit će svoga nasljednika.

Prema Appleovom planu iPhone XR bi trebao imati nešto veći notch u odnosu na iPhone XS modele, no navodno postoje i prototipovi koji eksperimentiraju s različitim veličinama notcha pa nije jasno koja bi od tih verzija trebala biti službeno predstavljena ove jeseni, piše Bug.hr.

Nešto značajnija je informacija kako u Appleu navodno razmišljaju u prelasku s njihova Lightning priključka na klasični USB Type-C priključak. I tu se ponavlja prije spomenuta situacija, postoje prototipovi koji sadrže Lightning priključak, kao što postoje i prototipovi koji sadrže USB Type-C priključak.

Nasljednik aktualnog iPhone XS Maxa imat će trostruku stražnju kameru, a iPhone XR dvostruku stražnju kameru te inačicu zelene boje.

Cijene iPhonea za 2019. godine ne bi se trebale previše mijenjati u odnosu na cijene aktualnih modela koji su predstavljeni na jesen 2018. godine.

Kopirati