Apple

iPhone X dobit će nasljednika 12. rujna

Kao i iPhone X, njegovi nasljednici neće imati "home" tipku, a očekuju se i nove boje u izboru smartphone uređaja.
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 09. 2018. u 11:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Apple potvrdila je da će 12. rujna čelni ljudi kalifornijske tvrtke predstaviti nove uređaje među kojima će se naći i modeli novih iPhonea.

Kako prenosi CNBS, Apple bi ove godine mogao nadmašiti samog sebe. Nije jasno da li će biti riječ o revolucionarnim aplikacijama tehnologije ili će doći do novog modela pristupa tržištu.

Pored novih iPhonea, Apple će predstaviti i nadogradnje svojih drugih proizvoda kao što su MacBook Air, Mac Mini, iPad i Apple Watch.

Što se tiče iPhonea, očekuju se nove inačice iPhonea X. Pretpostavlja se da će jedan od novih modela imati 5,8-inčni OLED display, drugi bi mogao imati 6,5-inčni OLED display, dok bi jeftinija verzija mogla doći s 6,1-inčnim OLED displayem.

Potonji će biti izgrađen od aluminijskog umjesto od čeličnog kućišta kako bi se dobila niža cijena.

Kao i iPhone X, njegovi nasljednici neće imati "home" tipku, a očekuju se i nove boje u izboru smartphone uređaja.

Očekuje se da će Apple predstaviti nadogradnje za iPad Pro, koje su svojstvene prošlogodišnjem iPhoneu X, kao što su FaceID i upravljanje gestama. Također, veličine displaya u Pro verzji bit će 12,9 i 11,9 inča.

Također, nove verzije iPada i Watcha oponašat će osobine iPhonea X pa se može reći da Apple ide ka integriranju provjerenih karakteristika svoje perjanice.

Kopirati
Drag cursor here to close