Za one sa dubljim džepovima

iPhone X bit će skup i za servisiranje

Apple je objavio cijene originalnih dijelova za iPhone X, kako se i pretpostavljalo model X bit će skup kako za kupnju tako i za kasnije servisiranje, srećom Apple nudi i AppleCare+ pakete.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 10. 2017. u 08:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem rujna mediji su pisali o novim cijenama rezervnih (originalnih) dijelova za nove i stare iPhonee. Najskuplje dijelove su tada imali novi iPhone 8 i iPhone 8 Plus koji se nakon objave cijena rezervnih dijelova za iPhone X više i ne čine toliko pretjeranim.

Podsjetimo, u slučaju da prilikom kupnje novog iPhonea niste ugovorili i AppleCare+ paket zamjena zaslona na iPhoneu 8 koštat će vas nemalih 149 USD, a na iPhoneu 8 Plus 169 USD, piše Bug.hr.

U slučaju da vam se na iPhoneu pokvarila neka druga komponenta servis će vam ispostaviti račun na 349 USD (iPhone 8), odnosno 399 USD (iPhone 8 Plus).

No, sada kada je Apple objavio cijene rezervnih dijelova za iPhone X cijene su još veće. Samo zamjena zaslona stajat će vas 279 USD dok ćete za druge komponente morati izdvojiti 549 USD.

Srećom, Apple je i za iPhone X pripremio AppleCare+ paket koji će vam za dodatnih 199 USD omogućiti zamjenu zaslona za samo 29 USD dok ćete za ostale kvarove morati izdvojiti maksimalno 99 USD.

Za kraj mala napomena, gore navedene cijene odnose se na američko tržište i iste mogu biti drugačije (čitaj: veće) na ostalim tržištima.

Kopirati
Drag cursor here to close