Zanimljivo :)

Instagram uveo opciju zahtjeva za sudjelovanje u "live streamu"

Instagram nastavlja s uvođenjem novih opcija koje korisnici uglavnom odlično prihvaćaju.
Sci-Tech / Tehnologija | 23. 11. 2017. u 08:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz Facebook, Instagram konstantno dokazuje kako je jedna od najomiljenijih društvenih mreža s konstantnim rastom, privlačenjem novih korisnika i uzlaznoj putanji popularnosti. Naravno, sve je lakše kad si “pod kapom” mega-diva kao što je Facebook, no u konačnici ni to nije presudno.

Ključ je u osluškivanju korisnika i što je moguće više uvođenju opcija koje odgovaraju njihovim željama, iako ponekad svjedočimo i sasvim suprotnim potezima, koje korisnici dočekaju s negodovanjem, ali se na kraju prepuste i prihvate novitete…

Ovog puta stiže nova opcija koju će, gotovo sigurno, većina korisnika Instagrama i te kako prihvatiti i pozdraviti, javlja Zimo.co.

Radi se o mogućnosti da zatražite pristup sudjelovanju u emitiranju uživo, odnosno “live streamu” koji emitira netko od vaših prijatelja na Instagramu.

Nova opcija je ustvari logičan slijed mogućnosti da nekoga pozovete na svoj “live stream”, a tu je opciju Instagram uveo prije samo nekoliko mjeseci. Sada eto, stiže mogućnost “dvosmjernog prometa”, jer možete pozivati prijatelje na svoj prijenos uživo ali i zatražiti od njih da vas oni uključe u svoj.

Da biste koristili novu opciju, potrebno je preuzeti nadogradnju za Instagram aplikaciju na Android ili iOS platformi. Nakon što instalirate nadogradnju i krenete gledati prijenos uživo, u dijelu predviđenom za komentare pojavit će vam se opcija “Request”, kojom možete zatražiti pristup.

Kopirati
Drag cursor here to close