PowerShare

Idući iPhone moći će bežično puniti Appleove gadgete

Japanski blog Macotakara spominje kako će novi iPhone donijeti podršku za PowerShare standard koji predviđa mogućnost dvosmjernog bežičnog punjenja.
Sci-Tech / Tehnologija | 25. 03. 2019. u 09:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Japanski blog Macotakara koji redovito objavljuje vijesti vezane za Apple objavio je glasinu kako će idući iPhone između ostalog imati i mogućnost dvosmjernog bežičnog punjenja putem podrške za PowerShare (standard dvosmjernog bežičnog punjenja baziranog na Qi tehnologiji).

Dakle osim bežičnog punjenja iPhonea, sam iPhone će imati mogućnost bežičnog punjenja drugih Appleovih gadgeta kao što su Apple Watch i AirPods slušalice, piše Bug.hr.

Macotakara piše kako bi novi iPhone trebao u paketu nuditi i 18W adapter koji se trenutačno prodaje zasebno s cijenom od 50 američkih dolara (cijena za službeni Appleov adapter).

Novi iPhone trebao bi zadržati Lightning priključak, unatoč nekim informacijama da bi umjesto njega trebao sadržavati USB Type-C priključak. Obnovljeni iPad Mini i iPad Air tableti predstavljeni tijekom tjedna također su zadržali Lightning priključak, dok USB Type-C priključak imaju aktualni iPad Pro modeli, piše Bug.hr.

Kopirati
Drag cursor here to close