Noviteti iz Applea

I iPad Pro će ove godine dobiti trostruku kameru?

Istodobno s nadogradnjom iPhonea kvadratnom "grbom" na poleđini, koja će pružati mjesto za tri kamere, Apple bi na isti način ove jeseni mogao obogatiti i iPad Pro.
Sci-Tech / Tehnologija | 12. 08. 2019. u 16:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Obično pouzdani japanski blog Mac Otakara objavio je informaciju koja dolazi, kao i inače, iz redova nekog od Appleovih kineskih dobavljača.

Ovoga se puta šuška o tome da bi ove jeseni, možda istodobno s novim iPhoneima, Apple trebao predstaviti i poboljšanu verziju svojeg najskupljeg i najnaprednijeg tableta, iPada Pro.

Mac Otakara prenosi da bi i nadogradnja iPada Pro mogla izvana izgledati kao i nadogradnja iPhonea na inačicu 11 (ili XI) – tj. da bi se na stražnjoj strani iPada mogla naći velika kvadratna izbočina s tri kamere.

Prema istim izvorima, ovaj bi novi iPad Pro u prodaju mogao stići tijekom listopada, javlja Bug.hr.

Ako će se slijediti princip s iPhonea, tada će iPad dobiti, uz "običnu" kameru, jednu dodatnu s telefoto i drugu sa širokokutnom lećom.

Uz tri kamere na Pro verziji, iPad bi u svojoj najjeftinijoj, 10,2-inčnoj inačici mogao dobiti dvostruku kameru s kućištem sličnim kao na iPhoneu XS.

Ekran od 10,2 inča trebao bi zamijeniti 9,7-inčni kod najjeftinijeg modela iPada, o čemu se špekulira već nekoliko mjeseci.

 

Kopirati
Drag cursor here to close