U pet mjeseci

Huawei prodao 10 milijuna P20 Pro i P20 smartphonea

Huaweijevi uređaji ostvarili su iznimne prodajne rezultate na ključnim tržištima Kine i zapadne Europe.
Sci-Tech / Tehnologija | 03. 09. 2018. u 16:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huawei se pohvalio kako je u prvih pet mjeseci od lansiranja, prodano 10 milijuna primjeraka Huawei P20 Pro i Huawei P20 diljem svijeta. Huaweijeva najnovija linija high-end smartphonea ostvarila je iznimne prodajne rezultate na ključnim tržištima Kine i zapadne Europe na kojima su ostvarili osjetno bolje rezultate od svojih prethodnika.

''Ohrabruje nas odličan odaziv korisnika širom svijeta na naše najnovije perjanice. Prešavši brojku od 10 milijuna prodanih primjeraka postavili smo ljestvicu jako visoko, ali upravo nas to ohrabruje da nastavimo raditi ono što nam najbolje ide – razvijamo revolucionarne inovacije koje potom stavljamo u ruke naših korisnika'', izjavio je Kevin Ho, predsjednik Handset Business odjela u Huawei Consumer Business Grupi, piše Zimo.co.

Huawei P20 Pro i P20 prva su dva uređaja koja su postigla troznamenkasti rezultat na DxOMarku, tržišnom standardu kada su u pitanju kvaliteta kamere i leće uređaja. Huawei P20 Pro je i danas na vrhu rang-liste DxOMarka kada su u pitanju mobilni uređaji s rezultatom od 109 bodova, a najbliži konkurent zaostaje čak 6 bodova.

Kamere uređaja izrađene u suradnji s Leicom, Master AI funkcija, vrhunske performanse uređaja u noćnim uvjetima i veliki senzori po prvi su puta donijeli fotografije profesionalne kvalitete na smartphone uređaje omogućujući čak i potpunim amaterima da snime savršen prizor.

Ranije ovog mjeseca EISA (European Image and Sound Association) je obznanila kako je Huawei P20 Pro proglašen najboljim smartphoneom za razdoblje 2018./2019. ističući pritom kako je uređaj ''najnapredniji, najinovativniji te tehnički najsuperiorniji smartphone ikad''.

Kopirati
Drag cursor here to close