Površine 5.000 četvornih metara

Huawei otvorio najveću flagship trgovinu na svijetu

Trgovina na 5000 četvornih metara u poslovnom središtu Šangaja posjetiteljima nudi jedinstveno iskustvo i uvid u sve najnovije proizvode ove tvrtke.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 06. 2020. u 12:41 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Huawei je nedavno otvorio svoju najveću flagship trgovinu na svijetu. Trgovina se nalazi u Šangaju, u poslovnom središtu grada, s površinom od gotovo 5000 četvornih metara. Zgradu u Art Deco stilu sagradio je 1935. godine Silas Aaron Hardoon, britanski tajkun koji se obogatio na prometu nekretnina.

Pažljiva obnova koja uključuje moderni dizajn i materijale udahnula je novi život u ovu povijesnu zgradu, čineći je centralnim mjestom na kojem se lokalna zajednica može zabaviti, učiti, dijeliti i inovirati, javlja Bug.

"Huawei je oduvijek cijenio odnos s potrošačima koji nije samo odnos kupca i prodavača. S našim smo kupcima duboko povezani. Flagship trgovina je mjesto koje okuplja postojeće korisnike, potencijalne korisnike i developere", rekao je Richard Yu , izvršni direktor Huawei CBG-a. "Huawei je također uključio AI experience zonu u ovaj prostor, pružajući potrošačima priliku da istraže mogućnosti koje stvaraju sveprisutna povezanost i IoT."

Grad Šangaj ovu je Nanjing Building proglasio povijesnom zgradom drugog razreda. Zgrada je bila svjedok uspona i padova trgovine u Šangaju kroz zadnjih 100 godina. U svojoj posljednjoj renovaciji zgrada Nanjing je postala Huaweijev "gradski trg".

Kroz respektabilnu obnovu i inventivni dizajn, Huawei je sačuvao izvorni oblik i funkciju zgrade u najvećoj mogućoj mjeri, kako bi se zadržao njen izvorni šarm. U ovu povijesnu i kulturnu znamenitost udahnut je novi život kako bi spremno dočekala novu generaciju potrošača.

Vanjska fasada, sa svojim ciglenim zidovima, ukrasnim uzorcima i svjetiljkama, je u potpunosti sačuvana, dok se za restauraciju koristila moderna keramička ostakljena boja. Za postizanje modernog izgleda, dodani su osvjetljenje i LED ekrani kako bi noću zgrada bila privlačnija. Izvorna struktura unutarnjeg prostora je sačuvana, a materijali poput terrazza korišteni su za jačanje greda i stupova i popločavanje tla, što je povijesnoj zgradi dalo novi izgled.

"Huawei je puno komunicirao s povijesnom jedinicom za zaštitu zgrada u Šangaju. U najvećoj mjeri smo poštovali originalni dizajn zgrade i nastojali reproducirati njen izvorni izgled, stvarajući prostor za druženje na kojem se potrošači mogu odmoriti i družiti“, rekao je Herman Zhu, CMO Huawei CBG-a.

Zona sa svim proizvoda na prvom katu flagship trgovine dizajnirana je s velikim staklenim prozorima kako bi se dobilo što više prirodnog svjetla, čime ne samo da je smanjena potrošnja energije, nego se ruše i barijere između unutarnjeg i vanjskog prostora.

Cijeli asortiman Huaweijevih proizvoda prikazan je na prvom katu, s pojedinačnim prikazom svakog proizvoda. Ovdje potrošači mogu doživjeti i kupiti proizvode koji zadovoljavaju njihove potrebe za životom, radom i zabavom. Osim najnovijih uređaja P40 serije, potrošači u trgovini mogu pronaći i najnoviji Huaweijev sat – Watch GT 2e, kao i flagship tablet – MatePad Pro.

Na drugom katu prikazano je pametno iskustvo u pet scenarija: Pametni dom, Mobilni ured, Fitnes i zdravlje, Lagano putovanje i Zabava. Potrošači mogu osjetiti pametno povezan život koji donosi mogućnosti poput "prelaska na kućni način rada jednim klikom", "suradnju na više zaslona", "sinkronizaciju sportskih podataka u stvarnom vremenu", "MeeTime" i "putovanje s lakoćom”. Korisnici tako mogu iskusiti praktičnost koju omogućuje znanstveni i tehnološki napredak.

Kopirati
Drag cursor here to close