Objavljeni detalji

Huawei ostvario zapanjujući rast prihoda

U prvom kvartalu ove godine Huawei je ostvario prihod od 26.7 milijardi dolara, što predstavlja porast od čak 39 posto
Sci-Tech / Tehnologija | 25. 04. 2019. u 11:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uz porast prihoda od čak 39 posto u odnosu na isto razdoblje prošle godine, u istom periodu poslovali su uz neto maržu od osam posto.

Ovako dobri rezultati plod su fokusa na ICT infrastrukturu i pametne uređaje, prilikom čega je kompanija nastavila povećavati učinkovitost i kvalitetu poslovanja.

Tekuća godina bit će za Huawei Consumer Business Group od velikog značaja i zbog razvoja infrastrukture te razvoja 5G mreže. Samo do kraja prošlog mjeseca Huawei je potpisao čak 40 komercijalnih ugovora za razvoj infrastrukture za 5G mrežu s nizom operatera diljem svijeta i to s postavljanjem ukupno 70.000 5G baznih stanica, javlja Bug.hr.

Također, u prvom tromjesečju 2019. godine, Huawei Enterprise Business Group lansirala je svoju digitalnu platformu i svoju novu strategiju “Huawei Inside”.

Huawei Enterprise Business Group također je uvela prvu Wi-Fi 6 pristupnu točku s 5G uslugom. S krajem prvog tromjesečja 2019. godine, Huawei je isporučio više Wi-Fi 6 proizvoda nego bilo koja druga tvrtka u svijetu.

Nadalje, u prvom kvartalu 2019. godine Huawei je isporučio 59 milijuna pametnih telefona, a u drugim poslovnim segmentima kao što su osobna računala, pametne kuće i odjevni predmeti – Huawei također dobre rezultate.

Kopirati
Drag cursor here to close