Sa savitljivim zaslonom

Huawei Mate Xs stiže u ožujku

Tvrtka Huawei sprema Mate Xs novi pametni telefon sa savitljivim zaslonom koji stiže u ožujku a predstavlja unaprijeđenu i kompaktniju inačicu postojećeg Mate X modela.
Sci-Tech / Tehnologija | 17. 01. 2020. u 15:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mate Xs idući je savitljivi pametni telefon kineske tvrtke Huawei, koji bi prema novim informacijama koje stižu iz Kine na tržište trebao stići tijekom ožujka.

Podsjetimo da se ne radi o potpuno novom pametnom telefonu već o poboljšanoj i kompaktnijoj inačici aktualnog Mate X modela (koji postiže velik uspjeh na kineskom tržištu).

Mate Xs donosi bolji zaslon, bolji mehanizam šarki, dizajn koji je omogućio smanjenje dimenzija u odnosu na Mate X istodobno osiguravajući veću stabilnost i strukturnu čvrstoću cijelog uređaja, javlja Bug.

Mate Xs će se bazirati na Kirin 990 čipu, a nakon njegova dolaska na tržište Huawei planira predstaviti jedan potpuno novi pametni telefon sa savitljivim zaslonom i to u drugoj polovici godine.

Što se tiče europskog tržišta, dolazak prvog Huaweijevog pametnog telefona sa savitljivim zaslonom dakle Mate X modela zakazan je za prvi kvartal godine.

Kopirati
Drag cursor here to close