Cool ideja

Httpool i IMS, pokreću besplatnu platformu za učenje novih vještina digitalnog marketinga

Platforma Httpool Education je fokusirana na obučavanje marketing stručnjaka o benefitima i prednostima najrelevantnijih digitalnih oglasnih platformi.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 04. 2019. u 13:24 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Httpool je pokrenuo svoju vlastitu edukacijsku platformu kako bi certificirao sve medijske planere i marketing stručnjake i pomogao boljem razumijevanju svih Httpool/IMS proizvoda kroz pametnu i jednostavnu navigaciju online modula.

Httpool time nudi BESPLATNI pristup svim zainteresiranima za učenje novih vještina na području Digitalnog marketinga. Program nudi module za učenje svih Httpoolovih platformi uključujući između ostalog Twitter, Spotify, LinkedIn, Snapchat, Outbrain, Oath, TripAdvisor.

Httpoolove platforme su postale mainstream alati koje koriste većina Internet populacije. Ove platforme su poznate po izvrsnom korisničkom iskustvu no mnogima u marketing industriji nedostaje znanja o potencijalu koji se nudi brandovima.

Zbog tog razloga, nude se certifikati do kojih se dolazi kroz dinamične animacije, oslikavanjem funkcionalnosti tih platformi, demografiji korisnika, te dijeljenjem najboljih praksi kroz stvarne case studije.

Nedavno pokrenuti program je fokusiran na benefite i prednosti najrelevantnijih digitalnih oglasnih platformi i trajno se osvježava s novim modulima za učenje, case studyima i drugim sadržajima koji pomažu korisnicima kako bi bolje razumijevali kako oglašavati na ovim mobilnim oglasnim platformama.

Httpool Education je odličan alat za sve u marketinškoj industriji koji imaju želju ostati u tijeku s najnovijim pristupima u efikasnom targetiranju ciljnih skupina, javlja Zimo.co.

"Nakon uspješnog pokretanja programa u drugim regijama, donosimo ga na tržišta na kojima mi radimo, vjerujući da možemo pomoći rastu naše industrije. Ponosno vjerujemo da edukacija je ključna za uspjeh i razvoj naše industrije” komentirao je Aljoša Jenko, CEO Httpoola.

Ovaj program je prvo pokrenut u Latinskoj Americi od strane Httpoolova partnera, kompanije IMS. Do danas je taj program pomogao u edukaciji više od 12,000 stručnjaka te regije na svim IMS oglasnim platformama.

“S Httpoolom dijelimo predanost educiranju svih naših tržišta o najboljim oglasnim platformama. Tako da kroz ovaj program pokušavamo ponuditi referentni prostor za sve koji žele biti u tijeku s novostima na ovim platformama i shvaćati kako su ih brandovi iskoristili, te kako ih koristiti u budućim komunikacijama” dodao je Ignacio Sanchez Zinny, Direktor Marketinga.

Za sve koji žele naučiti više ili se registrirati za dobivanje besplatnih certifikata, posjetite: http://education.httpool.com.

Kopirati
Drag cursor here to close