Provjerite jeste li među njima?

Horoskopski znakovi koji su pravi ovisnici o mobitelu

Gotovo nikada se ne odvajaš od mobitela? Onda si vjerojatno rođena u nekom od sljedećih horoskopskih znakova…
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 12. 2018. u 21:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prema istraživanjima, prosječna osoba oko 110 puta dnevno pogleda na mobitel kako bi provjerila je li možda stigla kakva poruka, email ili što je novo na društvenim mrežama. Osobe ovisne o mobitelu rade to do 900 puta na dan! Ako spadaš uz ovu drugu grupu, velika je vjerojatnost da spadaš i među ovih 5 horoskopskih znakova…

Vodenjak

Ti voliš tehniku pa zbog toga ne možeš bez mobitela u ruci. Čim se na tržištu pojavi novi model, odmah stojiš u redu kako bi ga prva dobila. Doduše, voliš biti i vani u prirodi, ali sve moraš dokumentirati i staviti na Instagram.

Blizanci

Ti jednostavno ne možeš živjeti bez Interneta. Prednost: uvijek znaš što se novoga događa i uvijek si u trendu. Mana: ponekad zanemaruješ svoje prijatelje te više vremena provodiš pred ekranom mobitela, nego što se družiš s ljudima koji su ti važni.

Strijelac

Ti si apsolutna profesionalka kad je riječ o aplikacijama. Tvoje fotografije na Instagramu su uvijek najljepše, poznat ti je svaki mogući filter, a na putovanju si superorganizirana – jer za sve uvijek imaš odgovarajuće aplikacije. Ako mobitelu iscuri baterija, brzo se izgubiš.

Ovan

Puna si energije te bi sve najradije odjednom obavila. Kako bi uspjela u tome, koristiš svoj mobitel. Provjeravaš emailove, društvene mreže te razgovaraš s prijateljima: tvoju svakodnevicu uređuje mobitel. Ponekad se izgubiš u online-svijetu – tada se isplati ostaviti mobitel u ladici, piše Miss7.

Škorpion

Kad jednom uroniš u svijet svog mobitela, zaboraviš na sve oko sebe. Potpuno se izoliraš te se često osjećaš bolje u digitalnom, nego u stvarnom svijetu. Ti gledaš na svoj mobitel kao na alat koji ti pomaže pobjeći od svakodnevice. Ali, pazi da se ipak dovoljno brineš za prijatelje i obitelj.

Kopirati
Drag cursor here to close