Huawei brend

Honor uskoro predstavlja nove telefone koji će imati podršku za Googleove servise

To će biti prvi mobilni uređaji kompanije nakon što je Huawei nedavno prodao taj brend konzorciju kineskih kompanija.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 05. 2021. u 08:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tijekom zlatnog doba Huaweija tijekom kojeg se kineska kompanija ubrzano penjala prema vodećoj poziciji na globalnom tržištu pametnih telefona, sve je popularniji bio i jedan od njihovih podbrendova - Honor.

Trumpovom presudom Huaweiju u problemima se našao i Honor, a ti su problemi riješeni ranije ove godine kada je kompanija prodana konzorciju u koji se sastoji od više kompanija.

Ta je prodaja označila i novi početak za Honor jer, kako pod novim vlasnicima više nisu pod američkim sankcijama, ponovno im je dostupan i harvder i softver čije im je korištenje bilo zabranjeno pod Huaweijem.

A kako će izgledati novi Honor, odnosno novi telefoni koji će kompanija predstaviti trebali bi saznati uskoro. Honor je na društvenim mrežama već najavio kako pripremaju seriju telefona nazvanu Honor 50, a iako još puno toga o nadolazećim uređajima nije poznato, službeno su poznate dvije stvari, javlja Zimo.

Prvo, telefone će pokretati Qualcommov nedavno predstavljeni čipset 778G, što jamči odlične performanse te, što je najvažnije, na njihovim uređajima moći će se koristiti Googleovi servisi poput Gmaila, karata, Play Storea itd.

Ono što je posebno zanimljivo ljubiteljima ove kompanije na tržištu Europske unije jest da su informacije o novoj seriji Honor 50 objavljene na službenom profilu njemačke podružnice kompanije, tako da možemo očekivati da će se nadolazeći telefoni prodavati i na tržištu EU.

Iako još nije poznato kada bi Honor mogao službeno predstaviti modele iz serije 50, mediji nagađaju da će to biti brzo.

Kopirati
Drag cursor here to close