Nova zvijer

Honor 20S stići će s Androidom 10

Honor čini se još nije završio s predstavljanjem novih pametnih telefona za ovu godinu – Google Play Console otkiva kako je pripremi i model Honor 20S koji će inicijalno stići s Androidom 10.
Sci-Tech / Tehnologija | 27. 08. 2019. u 08:20 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Honor čini se radi na još jednom pametnom telefonu – Honor 20S. Navedeni uređaj trebao bi se do kraja godine pojaviti na tržištu, no za sada se nalazi samo na popisu Google Play Console.

Zahvaljujući tomu možemo već sada vidjeti kakve će u konačnici imati specifikacije. Za početak imat će veliki 6-inčni zaslon.

Render otkiva i kako će rubovi oko zaslona biti tanji s bočnih i gornje strane, a s donje biti malčice deblji, javlja Bug.

Google Play Console otkriva kako će Honor 20S stići u dvije inačice – sa 128 i 256 GB skladišnog prostora i 8 GB RAM-a. Također vidi se kako će Honor 20S odmah u startu stići s Androidom 10, koji tek treba biti službeno predstavljen od strane Googlea.

Neslužbeni izvori navode kako će Honor 20S imati korisničko sučelje (Magic UI) inačice 3.0., bateriju kapaciteta do 4.000 mAh te kako će podržavati 20-vatnu tehnologiju brzog punjenja. Informacija o SoC-u za sada nema, no najvjerojatnije će biti riječ o Kirinu 980 na kojem se temelje i ostali modeli iz serije Honor 20.

Kopirati
Drag cursor here to close