Potvrđen dizajn

Google Pixel 4 prikazan na pravim fotografijama

Nakon dosta različitih rendera, što službenih, a što neslužbenih, Pixel 4 se ovih dana pojavio i na prvim pravim fotografijama koje potvrđuju dosadašnje navode o njegovom dizajnu.
Sci-Tech / Tehnologija | 29. 08. 2019. u 09:26 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon više različitih rendera, što službenih, a što neslužbenih, Google Pixel 4 se konačno pojavio i na prvim pravim fotografijama. Tako barem navodi anonimni izvor koji je fotografije objavio, a budući da iste pokazuju uređaj vrlo nalik onomu s rendera nemamo razloga vjerovati u njihovu vjerodostojnost.

Razloga za sumnju je još manje kada se uzme u obzir i da bi nova Pixel 4 serija trebala u skorije vrijeme biti i službeno predstavljena, pa je za očekivati da je barem jedan pravi primjerak uređaja dan na testiranje u realnim uvjetima, na otvorenim i zatvorenim prostorima, prometu i slično. Na fotografijama su prikazane prednja i stražnja strana uređaja.

S prednje je vidljivo kako Google i ove godine nije odustao od debljeg gornjeg ruba oko zaslona. Razlog tomu su najvjerojatnije razni senzori koji su ugrađeni u Pixel 4 kako bi Pixel serija držala korak s konkurencijom. Donji rub čini se malčice manji.

Kako se na fotografiji zaključanog zaslona ne vidi ikona/animacija otiska prsta isti najvjerojatnije neće biti dio zaslona. neće biti ni dio stražnje strane uređaja kako što je to slučaj sa serijom Pixel 3, javlja Bug.

To može značiti kako će se Google ovog puta, ili barem na ovom modelu, fokusirati na otključavanje uređaja pomoću prednjih kamera i značajke Face Unlock.

Na stražnjoj strani se vide dvije kamere i bljeskalica, i to je sve. Drugih vidljivih oznaka koje bi otkrile pokoji podatak više o uređaju nema. Inače, fotografije su dosta svježe, datiraju od 27. kolovoza.

Ako su glasine o izdavanju nove inačice Androida točne, a koje kažu kako Android 10 stiže 3. rujna, taj dan ćemo konačno saznati i potpune specifikacije pametnih telefona Pixel 4 i Pixel 4 XL.

Kopirati
Drag cursor here to close