Novosti

Google for Nonprofits usluga od sada dostupna i u BiH

Neprofitne organizacije koje ispunjavaju uvjete mogu poslati zahtjev za Google for nonprofits račun i početi koristiti Google alate koji su potpuno besplatni.
Sci-Tech / Tehnologija | 10. 06. 2020. u 12:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Google for Nonprofits od danas je dostupan u nekoliko novih zemalja, uključujući i Bosnu i Hercegovinu. Uz uslugu Google for Nonprofits, organizacije će imati pristup alatima za ključnu produktivnost i suradnju, zajedno sa alatima za podizanje svijesti i za prikupljanje sredstava online putem. 

''Još više smo se potrudili u želji da vam osiguramo rješenja koja su dostupna u što više zemalja. Sa ovim širenjem, Google for Nonprofits je sada dostupan u 67 zemalja'', naveli su iz Googla.

Neprofitne organizacije koje ispunjavaju uvjete mogu poslati zahtjev za Google for nonprofits račun i početi koristiti Google alate koji su potpuno besplatni:

  • G Suite for Nonprofits pomaže neproftne organizacije da surađuju online putem na efikasniji način uz pomoć pametnih i sigurnih biznis aplikacija kao što su Gmail, Docs, Calendar, Drive, i Google Meet, tako da se mogu fokusirati na ono što je bitno. Osim toga, Google Meet Premium značajke su dostupne svim G Suite korisnicima do 30 rujna 2020.
  • Ad Grants pruža do 10.000 američkih dolara mjesečno za ne-novčano oglašavanje na Google pretraživaču i bit će dostupni do kraja listopada 2020 u cilju pružanja pomoći neprofitnim organizacijama u privlačenju donatora, podizanju svijesti i zapošljavanju volontera tijekom COVID-19.
  • YouTube for Nonprofit Programs nudi vrhunske značajke za neprofitne organizacije kako bi mogle imati pristup globalnoj publici i kako bi proširile svoje akcije na vlastitomYouTube kanalu.
  • Google Earth and Maps omogućava dobrotvornim organizacijama pristup uvjerljivom alatu za vizualizaciju podataka radi praćenja i dijeljenja utjecaja njihovih organizacija.

Za više informacija, posjetite Google for Nonprofits website i Help Center.

Kopirati
Drag cursor here to close