Garmin vívoactive 3 GPS

Garminov pametni sat za vlasnike Mercedesa

Na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu Garmin je najavio suradnju s Daimlerom u sklopu koje predstavljaju sat Garmin vívoactive 3 GPS namijenjen vlasnicima Mercedes-Benz vozila.
Sci-Tech / Tehnologija | 01. 02. 2019. u 12:42 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Garmin / Garmin vívoactive 3 GPS

Na ovogodišnjem CES-u u Las Vegasu Garmin je najavio suradnju s njemačkom automobilskom kompanijom Daimler AG. U sklopu ove suradnje Daimler će predstaviti Mercedes-Benz verziju Garmin vívoactive 3 GPS pametnog sata namijenjenu vlasnicima Mercedes-Benz vozila.

Kada je sat povezan s mobilnom aplikacijom Mercedes me-App korisnici će moći pratiti razinu stresa i broj otkucaja srca te omogućiti udobniju i sigurniju vožnju.

"S ponosom uvodimo našu stručnost iz područja nosive tehnologije u Mercedes-Benz vozila putem ENERGIZING kontrole udobnosti," rekao je Matt Munn, Garmin automotive OEM izvršni direktor.

"Naš popularni vívoactive 3 GPS pametni sat može prikazati neke od ključnih podataka vozačevog zdravlja, uključujući broj otkucaja srca mjeren na zapešću. Nakon prikupljanja informacija, vozači će dobiti preporuke pomoću kojih mogu povećati udobnost i sigurnost tijekom vožnje", dodao je.

ENERGIZING paket dodatne opreme koja će se nalaziti u vozilima omogućit će vozačima veću udobnost kako bi se smanjio umor ili stres, piše Bug.hr.

Podaci o otkucajima srca i stresa šalju se izravno s vívoactive 3 uređaja na aplikaciju Mercedes me-App koja omogućuje prijenos i očitavanje biometrijskih podataka u realnom vremenu. Mercedesova aplikacija koristi niz drugih podataka o trenutnom stanju organizma koje tijekom cijelog dana prati vívoactive 3 sat.

Vozači će moći odabrati potencijalno manje stresne rute izravno iz navigacijskog sustava. Sustav za informiranje i zabavu može reproducirati stimulirajuću ili umirujuću glazbu koja odgovara vozačevom trenutnom raspoloženju tijekom vožnje, aktivirati novu vrstu masaže sjedala ili kontrolu klime kao i odabrati miris i odgovarajuće ambijentalno osvjetljenje u vozilu.

Mercedes-Benz vívoactive 3 će biti dostupan globalno kroz Mercedes-Benz mrežu distributera sredinom ožujka 2019.

Kopirati
Drag cursor here to close