Sve u jednom

Galaxy Tab S7|S7+: novi Samsung tablet za posao i zabavu

Unaprijeđeni Multi-Active Window omogućava istovremeno korištenje čak tri aplikacije, pa će tako biti moguće paralelno nazočiti video pozivu, pratiti elektronsku poštu i voditi zapisnik sasastanka.
Sci-Tech / Tehnologija | 07. 08. 2020. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd u okviru Galaxy Unpacked događaja predstavila je i dva nova tableta – Galaxy Tab S7|S7+. Uz nove funkcije, unaprijeđenu S pen olovku, proširenu tastaturu, veliki ekran i snažan procesor, kao i podršku za 5G mrežu kod modela S7+ , ovi uređaji nude mnoštvo alatki za rad i zabavu.

Moćan uređaj za rad…

Procesor posljednje generacije korisnicima ovih uređaja pružit će mogućnost i za vrhunsku produktivnost, dok će poslije radnog vremena uživanje u gamingu i video pozivima sa prijateljima biti potpuno neometano.

Multitasking će biti dodatno olakšan uz zaobljenu S Pen olovku sa izduženim vrhom, unaprijeđenom tako da pruži još prirodniji osjećaj prilikom korištenja. U kombinaciji sa stopom osvježavanja ekrana od 120Hz, S Pen će olakšati hvatanje bilješki tijekom sastanaka i konferencijskih poziva. Uz to, aplikacija Samsung Notes ponudit će mogućnost jednostavnog konvertiranja bilješki u PDF format, dok će uz opciju Audio Bookmark korisnicima biti omogućeno da istovremeno snimaju sastanak i vode zapisnik, a potom sve sinhroniziraju.Tako će klikom na određenu rečenicu u bilješkama, moći da pokrenu audio zapisnik točno na onom mjestu gdje je o željenoj temi bilo riječi.

Pored toga, unaprijeđeni Multi-Active Window omogućava istovremeno korištenje čak tri aplikacije, pa će tako biti moguće paralelno nazočiti video pozivu, pratiti elektronsku poštu i voditi zapisnik sasastanka.

U tome će mnogo pomoći i veliki ekran tableta. Dodatno su usavršene i aplikacije Samsung DeX, kao i Keyboard Book Cover tastatura koja dolazi sa intuitivnim funkcijama i dužim touchpadom, za korisnike koji žele da prilikom upotrebe tableta imaju utisak da rade na računaru.

Zahvaljujući suradnji sa kompanijom Microsoft, omogućena je brza sinkronizacija Samsung Notes sa aplikacijama Microsoft OneNote i Outlook , pa prelazak sa jednog na drugi operativni sustav nikad nije bio jednostavniji. Osim toga, Tab S7|S7+ je moguće bežično spojiti sa odgovarajućim televizorom i prezentirati sadržaj ekrana na većem uređaju .

Foto: PR / Galaxy Tab S7

…ali i za zabavu

Galaxy Tab S7 dolazi sa LTPS TFT ekranom od 11 inča, a Tab S7+ sa jedinstvenim Super AMOLED ekranom od 12,4 inča, dok oba podržavaju odnos stranica 16:10. U kombinaciji sa sustavom od četiri AKG zvučnika, korisnicima će i kod kuće biti pruženo bioskopsko iskustvo. Zahvaljujući smanjenoj emisiji plavog svjetla, višesatno gledanje u ekran tablet neće smetati očima, pa će uz stopu osvježavanja od 120Hz korisnici uživati u društvenim mrežama ili video igrama neometano i bez ograničenja.

Uz kupovinu tableta, omogućena su četiri mjeseca besplatnog pristupa aplikaciji YouTube Premium , dok će Netflix i Spotify također biti preinstalirani. Osim toga, prvi put na Android tabletu bit će unaprijed instalirana i popularna aplikacija Clip Studio Paint za crtanje , pa će dizajneri i oni koji se bave kreativnim industrijama uvijek imati pristup svom ''bloku za crtanje''. Za što bolji sadržaj za društvene mreže pomoći će i Canva, s obzirom na to da će na raspolaganju biti više od 200 ekskluzivnih templatea sa ove platforme.

Gaming bez premca

Uz Tab S7|S7+, konzola više neće biti stacionirana u dnevnoj sobi. Zahvaljujući veoma brzoj stopi osvježavanja i ogromnom ekranu, podršci za Wi-Fi 6 standard, ali i5G mrežu kod modela S7+, korisnici će uživati u gamingu gdje god da se nalaze.

Povezanost Galaxy ekosistema

Zahvaljujući Samsung Cloudu i aplikaciji Samsung Flow, neke od funkcija sa tableta korisnicima će istovremeno biti dostupne i na Galaxy telefonima i računalima, pa neće biti potrebe za slanjem i preuzimanjem dokumenata sa jednog na drugi uređaj. Osim toga, Tab S7|S7+ služit će i kao uređaj putem kojeg će korisnici kontrolirati svoje domove i kućne aparate bazirane na internetu stvari (IoT).

Tab S7|S7+ tijekom kolovoza će biti dostupni u mistično crnoj, mistično srebrnoj i mistično bronzanoj boji. Više informacija možete pronaći na linku.

Kopirati
Drag cursor here to close