Samsung

Galaxy Note10 imat će 6,66" zaslon

Polako počinju curiti informacije o Galaxyju Note10 – iz korejskih (anonimnih) izvora stiže vijest kako će budući Note10 imati još veći, i to 6,66“ zaslon.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 11. 2018. u 16:49 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Početkom kolovoza Samsung je raspakirao aktualni Galaxy Note9, a dva tjedna kasnije stigao je i na naše tržište. Iako se radi o moćnom mobitelu Samsung ne može spavati na lovorikama već mora smišljati što će ponuditi kupcima dogodine, kada dođe vrijeme za predstavljanje Notea10.

Iz korejskih izvora stiže informacija kako se Note10 razvija pod kodnim nazivom „DaVinci“ te kako bi trebao dobiti znatna poboljšanja u odnosu na aktualni model.

Samsung je navodno između ostaloga odlučio i dodatno povećati dijagonalu zaslona. Podsjetimo, na aktualnom modelu (Note9) zaslon ima dijagonalu od povelikih 6,4 inča, a Note10 bi prema izvoru trebao dobiti 6,66-inčni zaslon.

Dodatno, veću dijagonalu navodno će pratiti i veća razlučivost – 4K, javlja Bug.hr.

Kao i uvijek na tržište stižu dva modela – globalni s Exynosom 9820 te američki sa Snapdragonom 8150. Izvor navodi kako će Note10 imati i podršku za 5G mreže te tri kamere na stražnjoj strani kućišta.

Izvor navodi kako će se Note10 na tržištu pojaviti ranije nego inače – navodno sredinom godine (srpanj), umjesto u trećem kvartalu kao njegovi prethodnici.

Kako do srpnja 2019. godine, a pogotovo do trećeg kvartala iste godine ima još dosta vremena, gore navedeno za sada smatrajte samo glasinama.

Kopirati
Drag cursor here to close