LG

G7 ThinQ imat će Super Bright QHD+ zaslon

LG će idućeg tjedna predstaviti mobitel G7 ThinQ – najnovije (službene) informacije govore kako će uređaj između ostaloga imati i Super Bright zaslon QHD+ rezolucije.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 04. 2018. u 13:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Zadnjih mjeseci se u medijima pojavilo dosta informacija vezano uz LG-jev predstojeći mobitel G7 ThinQ. Najnovije informacije koje stižu tek koji dan prije službenog predstavljanja otkrivaju kako će mobitel između ostaloga biti opremljen Super Bright zaslonom QHD+ rezolucije.

LG također nije odolio trendovima pa će i ovaj mobitel imati 6,1-inčni zaslon s notchem (urezom na vrhu). Ono po čemu će se zaslon donekle razlikovati u odnosu na zaslone na drugim mobitelima je omjer stranica (19,5:9), osvjetljenje (1000 nita) i rezolucija (3.120 x 1.440 točaka). Dodatno, debljina donjeg ruba smanjit će se za 50% u odnosu na prethodni model – G6.

Također zaslon će se odlikovati i 100-postotnom podrškom za DCI-P3 spektar te hrpicom različitih modova. Korisnici će u svakom trenutku moći odabrati mod koji najbolje odgovara sadržaju prikazanom na zaslonu – Auto, Eco, Cinema, Sports, Game i Expert. Pojedini modovi omogućit će i dodatno, ručno podešavanje boja, javlja Bug.hr.

LG G7 ThinQ imat će i podršku za AI (umjetnu inteligenciju) koja će se koristi za prepoznavanje scena prilikom snimanja kamerama. LG će dodati i posebnu, fizičku tipku za pokretanje Google Assistanta.

Za korisnike koje „muči“ malo prije spomenuti notch, LG je pripremio i postavku koja će ga jednostavno „isključiti“, odnosno postavku koja će bijelu pozadinu zamijeniti crnom kako bi se zamaskirao notch.

Detaljne specifikacije i mogućnosti saznat ćemo ako ne ranije, onda 2. svibnja (srijeda) za kada je zakazan događaj na kojemu će LG G7 ThinQ biti i službeno predstavljen.

Kopirati
Drag cursor here to close