Play media Day 03!

Francuski futurist dolazi u BiH!

Regionalni komunikacijski događaj - Play Media Day 03, koji će se održati 8. lipnja 2018. godine u Muzeju suvremene umjetnosti RS u Banjaluci, okupit će eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz raznih oblasti kreativne industrije.
Sci-Tech / Tehnologija | 26. 04. 2018. u 12:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jean - Christophe Bonis, osnivač Oxymore agencije iz Pariza, dolazi na Play Media Day 03! Pored toga što je predavač, autor i trener, Jean - Christophe Bonis je francuski futurista i vječni lovac na inovativne projekte. Dok pokušava iskusiti nove tehnologije, postao je nomad, neumorni putnik i suvremeni avanturist. Bio je govornik i predavač na konferencijama širom svijeta, između ostalog i na “TEDx Talks”.

Prije stvaranja Oxymore agencije, Jean - Christophe je već bio specijalist za nove tehnologije za velike investicijske fondove. Svoj profesionalni život posvetio je analizi efekata inovacija na potrošačko, organizacijsko i društveno ponašanje, te predvidio što će se događati u narednih nekoliko desetljeća. Ovaj ekspert s nestrpljenjem očekuje dolazak u Banjaluku!

Regionalni komunikacijski događaj - Play Media Day 03, koji će se održati 8. lipnja 2018. godine u
Muzeju suvremene umjetnosti RS u Banjaluci, okupit će eminentne svjetske, regionalne i domaće stručnjake iz raznih oblasti kreativne industrije.

Drugi dio stručnjaka koji će svojim predavanjima upotpuniti program ovogodišnjeg komunikacijskog događaja u Banjaluci, pored Jean - Christophe Bonisa, predvodi i Laura Kurs, koja dolazi iz Estonije!

Razlog zbog kojeg Laura voli predstavljati se kao "Kreativni nomad" je jednostavan - radila je u oblastima kao što su TV produkcija, novinarstvo, događaji, komunikacije i moda. Postoji razlog zbog kojeg se nije odlučila za rutinu i uvijek je spremna da počne još jednu avanturu! Prihvaćanje različitih izazovnih pozicija pomoglo joj je da shvati gdje je njena snaga! Njen moto je - držite se onoga u čemu ste odlični, ali ne dopustite da se odlično pretvori u udobno!

Dio ovogodišnjeg programa Play Media Day 03 su i Iva Obrovac -  Agencija 404, Zagreb, Ljubica Soldo – Agencija Degordian, Mostar, Maja Rakovic - Naxi grupa, Beograd, Una Kasagić, Jana Tanasić i Nela Marinković - StressLess, Banjaluka, Goranka Jednak Maksimović - RTV Vojvodina, Novi Sad, Stefan Đokić - Kuvo, Banjaluka, kao i Tatjana Vučić – Business Strategy and Leadership expert.

Organizator događaja, Play Team će uskoro otkriti i više informacija o atraktivnim panelima, kao i detaljima svih predavanja, te pratećih sadržaja koje donosi Play Media Day 03. Kotizacije po cijeni od 125 eura dostupne na www.playmediaday.com


Kopirati
Drag cursor here to close