Samsung Galaxy A80

Evo kada Samsungovo čudo s trostrukom rotirajućom kamerom stiže u BiH

Uređaj će biti dostupan u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji po preporučenoj cijeni od 1.259 KM.Prvi put u Galaxy seriji uređaja, Galaxy A80 stiže s rotirajućom trostrukom kamerom.
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 07. 2019. u 23:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Samsung Galaxy A80, čije su glavne karakteristike prva rotirajuća trostruka kamera i novi Infinity beskonačni zaslon, stiže na tržište BiH sredinom srpnja.

Uređaj će biti dostupan u crnoj, srebrnoj i zlatnoj boji po preporučenoj cijeni od 1.259 KM, kod svih ovlaštenih maloprodajnih partnera i kod operatora. 

''Galaxy A80 napravili smo za takozvanu 'eru života uživo' - za svijet u kome zaljubljenici u digitalno snimaju, dijele i povezuju se jedni s drugima u svakom trenutku. Najnovije inovacije u oblasti kamere, dizajna i performansi ovog uređaja nude novo iskustvo korištenja koje odgovara potrebama današnje generacije: biti stalno uključen i stalno spreman'', rekao je DJ Koh, predsjednik i generalni direktor Divizije za IT i mobilne komunikacije kompanije Samsung.

Video: Samsung Galaxy A80 - ROTATING CAMERA Hands-on Review!

Prvi put u Galaxy seriji uređaja, Galaxy A80 stiže s rotirajućom trostrukom kamerom koja ima isti visokokvalitetni objektiv na prednjoj i zadnjoj strani i omogućava neprekidno snimanje. Galaxy A80 pravi jasne i živopisne fotografije pomoću glavne kamere od 48 megapiksela, koje god da je doba dana ili noći. S ultraširokim objektivom s kutom od 123 stupnja, lako je snimiti i podijeliti živu video snimku svega što korisnik vidi. 3D dubinska kamera je tu da bi se uživo zabilježili trenutci uz pomoć funkcije Live Focus Video, koji snima video snimke nalik filmskim isječcima. Uz to, program rada za stabilizaciju video snimka Super Steady Video smanjuje potrese kamere.

Galaxy A80 stiže s prvim Samsung New Infinity Displayjom, raskošnim FHD+ Super AMOLED ekranom od 6,7 inča koji ide od ruba do ruba i odnosom stranica 20:9. Audio-vizualni doživljaj ide i korak dalje uz Dolby Atmos tehnologiju kada se koriste slušalice ili bluetooth zvučnici.

Uređaj je opremljen Samsung Knox platformom, sigurnosnom platformom kompanije, koja odgovara sigurnosnim kriterijima sigurnosnih službi. Zajedno sa servisom Samsung Pass, moguće je sigurno i lako pristupiti aplikacijama i stranicama preko senzora za otisak prsta. Uz funkciju unaprijeđenja performansi Intelligent Performance Enhancer na uređaju Galaxy A80, uređaj će raditi više, brže i duže kad god je to potrebno. Njegov softver za optimizaciju performansi zasnovan na umjetnoj inteligenciji do maksimuma povećava kapacitete CPU, RAM i baterije, čime prilagođava efikasnost Galaxy A80 uređaja svakodnevnim potrebama.

Za dodatne informacije o uređaju Galaxy A80, molimo posjetite http://www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy ili www.samsung.com/galaxy.

Kopirati
Drag cursor here to close