Povodom 15. rođendana

Dvije nove značajke oduševit će sve korisnike Gmaila

Gmail slavi 15. rođendan te nam donosi nekoliko vrlo uzbudljivih novih značajki.
Sci-Tech / Tehnologija | 02. 04. 2019. u 21:36 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati web mail klijent donosi nam dvije 'rođendanske' značajke namjenjene korisnicima koji raspolažu ograničenim vremenom

Gmail slavi 15. rođendan te nam donosi nekoliko vrlo uzbudljivih novih značajki.

Za početak, tu je mogućnost planiranja slanja poruka, a pridružila joj se i nadogradnja za pametno pisanje poruka, odnosno Smart Compose.

Premda možda zvuči super, pametno pisanje poruka ima vrlo šturi opis. Nova verzija se 'prilagođava načinu na koji pišete poruke', što vjerojatno znači da dolazi svojevrsna nadogradnja na već prisutne prijedloge za pozdrav na početku poruke.

Ono što znamo je da će Smart Compose ovog puta predlagati sadržaj temeljen na samom sadržaju email poruke, javlja Tportal.hr.

Google također naglašava da će Smart Compose na Androide stići ovih dana, dok će korisnici iOS-a svoju verziju dobiti 'uskoro'.

Druga, donekle konkretnija nadogradnja stiže u obliku mogućnosti planiranja slanja poruka. Klik na strelicu pored tipke 'Send' podići će izbornik u kojem ćete moći odrediti točno vrijeme slanja - poput 'sutra ujutro' ili specifičnog vremena i datuma.

Premda je ovdje riječ o malim nadogradnjama, sigurni smo da će ih brojni poslovni korisnici i te kako cijeniti.

Kopirati
Drag cursor here to close