Čovjek uživa u mirovini

Djed s 11 mobitela lovi Pokemone po gradu

70-godišnji gospodin od jutra do mraka lovi Pokemone po gradu, a koliko je zagrižen govori podatak da je na bicikl postavio 11 mobitela
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 08. 2018. u 10:01 Bljesak.info
This Grandpa Plays Pokemon Go with 11 Phones Attached to His Bike

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako više nije toliko popularna, kao prije dvije godine kada je bila globalni fenomen, igra Pokemon Go i dalje ima svoje vjerne obožavatelje. Jedan od njih je i ovaj simpatičan gospodin, sedamdesetogodišnji Chen San-yuan s Tajvana, koji je i dalje nevjerojatan obožavatelj ove mobilne igre. On toliko voli Pokemone da je za svoj bicikl koji svakodnevno vozi, napravio specijalnu konstrukciju na koju je postavio čak 11 mobilnih telefona, da dobre ste pročitali njih čak 11. Uz pomoću njih lovi Pokemone po ulicama.

Za Pokemon Go saznao je od svojih unuka i sve je, kako priča, započelo poprilično bezazleno. Želio je vidjeti za čim to luduju njegovi unuci, a jednom kada je probao, brzo se navukao, prenosi 100posto.hr. Za njega je ta igra, osim odlične zabave jako je i korisna, jer mu osigurava redovnu fizičku aktivnost. No, osim fizičke aktivnosti smatra da je ona odlična i za njegove mentalne sposobnosti te ističe da treba imati dobar fokus i biti poprilično skoncentriran dok juri na biciklu po gradu i lovi pokemone.

Mobitele puni sistemom dodatnih baterija, što mu omogućava da po cijele dane do kasno navečer provodi na gradskim ulicama i juri pokemone, ali priznaje da njegov hobi uopće nije jeftin i da mjesečno na njega potrošio oko 1.200 dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close