Satya Nadella

Direktor Microsofta poručio vlasnicima iPada: Nabavite pravo računalo

Tijekom posjeta Indiji, izvršni direktor Microsofta Satya Nadella imao je poruku za novinare koji su koristili iPad Pro
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 11. 2017. u 19:00 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon što je Apple godinama ismijavao Microsoft u ''Get a Mac'' reklamnim kampanjama, u posljednje vrijeme situacija se promijenila – sada je Apple taj kojeg ismijavaju (točnije, Samsung u svojim reklamama ismijava ljubitelje Applea i iPhone), a iz Microsofta su Cookovoj kompaniji poručili kako su računala s Windowsima 10 bolja od Macova te su ismijali Appleovu tvrdnju o iPadu Pro kao računalu.

Također, komentirajući iPad Pro, iz ove su kompanija poručili kako je iPad Pro očiti primjer Appleovog kopiranja Microsofta te su podsjetili na Jobsove kritike stylusa koji se danas koristi i na Appleovim tabletima.

Kritikama Applea i iPada Pro prošlog tjedna pridružio se i izvršni direktor Microsofta Satya Nadella tijekom puta u Indiju u kojoj je promovirao svoju knjigu "Hit refresh", ali i proces stvaranja "novog Microsofta" kojeg predvodi, piše Zimo.co.

Nadella je tijekom razgovora s novinarima, nakon što je vidio dvojicu predstavnika medija koji su koristili Appleov iPad Pro, veselo poručio kako bi "trebali nabaviti pravo računalo".

Iako je Nadellina izjava samo primjer "humora unutar industrije", kako su njegovu izjavu nazvali na Cnetu, tijekom obraćanja novinarima u Indiji poručio je kako je Microsoft drugačija kompanija od Applea i Google jer oni nisu proizvođači luksuznih proizvoda, već razvijaju i stvaraju napredne tehnologije i alate.

Kopirati
Drag cursor here to close