34.000 €

Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine donirana tehnička oprema

Savezna kriminalistička policija Njemačke (BKA) donirala je Direkciji za koordinaciju policijskih tijela BiH tehničku opremu.
Sci-Tech / Tehnologija | 05. 12. 2020. u 10:38 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: BKA / Donacija Savezne kriminalističke policije Njemačke

Savezna kriminalistička policija Njemačke (BKA) donirala je Direkciji za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine tehničku opremu u vrijednosti od oko 34.000 €.

Ova donacija rezultat je dobre i uspješne suradnje Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Savezne kriminalističke policije u okviru međunarodne policijske operativne suradnje.

Suradnja Direkcije za koordinaciju policijskih tijela Bosne i Hercegovine i Savezne kriminalističke policije u proteklom periodu rezultirala je intenzivnom razmjenom operativnih policijskih podataka u cilju suzbijanja teških oblika organiziranog kriminala i terorizma.

Direkcija je veoma zahvalna na kontinuiranoj podršci koju SR Njemačka pruža u procesu jačanja kapaciteta Direkcije, prije svega kroz poboljšanje opremljenost i unapređenje rada ove policijske agencije u BiH, kao i njenom značajnom doprinosu učinkovitijoj borbi protiv svih vrsta kriminala i stvaranju sigurnijeg okruženja ne samo za građane BiH, već i EU.

Kopirati
Drag cursor here to close