Najmanje stolno računalo

Cook: Mac mini ima budućnost

U svom odgovoru jednom obožavatelju prvi čovjek Applea potvrdio je kako kompanija neće prestati proizvoditi Mac mini računalo.
Sci-Tech / Tehnologija | 20. 10. 2017. u 11:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Najmanje stolno računalo u Appleovoj ponudi, Mac mini, nije dobio nadogradnju već tri godine.

U to su vrijeme nadograđivani svi drugi modeli prijenosnika i desktopa, pa kada je nekoliko prezentacija u nizu prošlo bez spominjanja Minija, Appleovi su fanovi (ali i analitičari) počeli špekulirati o tome da će ovo maleno računalo u skorijoj budućnosti izaći iz ponude.

Jedan je korisnik odlučio nedoumice razriješiti tako što je Timu Cooku poslao e-mail s izravnim upitom – ima li Apple plan u dogledno vrijeme učiniti nešto po pitanju Maca mini, piše Bug.hr.

Zanimljivo, niti 24 sata kasnije Cook mu je na mail i odgovorio.

U svom odgovoru navodi kako i u Appleu vole Mac mini. Dodao je da "nije vrijeme da se podijele ikakvi detalji" ali da u kompaniji "planiraju da Mac mini bude važan dio njihove linije proizvoda u budućnosti". Korisnik Krar ovaj je odgovor odmah podijelio s portalom MacRumors.

Oni, pak, zaključuju da ove godine nadogradnje ovog modela zasigurno neće biti, ali da bi sljedeće godine Apple mogao izbaciti unaprijeđeni Mac mini s, recimo, Kaby Lake četverojezgrenim procesorima.

Kopirati
Drag cursor here to close