Samo za bogate

Caviar AirPods Pro Gold Edition - bežične slušalice od 60.000$

Caviar je predstavio vlastito izdanje Appleovih AirPods Pro slušalica – AirPods Pro Gold Edition koje su kako im ime kaže pozlaćene što ih u konačnici čini "nešto" skupljima u odnosu na original.
Sci-Tech / Tehnologija | 15. 11. 2019. u 11:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Krajem prošlog mjeseca Apple je predstavio novu generaciju AirPods slušalica. Nova generacija uz novo ime (AirPods Pro) donosi i novi dizajn, noise cancelling te druge tehnologije i poboljšanja, a shodno tomu i višu cijenu u odnosu na prethodnu generaciju.

Dok Apple za nove AirPods Pro slušalice traži 249 USD, ima tvrtki koje za prepakiravanje slušalica traže i višestruko više, primjerice Caviar.

Navedena tvrtka odlučila je kako AirPods Pro slušalice nisu dovoljno elegantne pa su plastična kućišta u većini slučajeva zamijenili skupljim materijalima, od zmijske i aligatorove kože pa sve do 18-karatnog zlata.

Potonje su posebno skupe – Caviar AirPods Pro Gold Edition slušalice stoje 67.290 USD, javlja Bug.

Na ovoliku cijenu utječe količina zlata potrebnog za njihovu izradu te činjenica da su kućište slušalica te kutije za nošenje i nadopunjavanje načinjeni iz jednog dijela.

Vjerovali ili ne na službenim stranicama proizvođača stoji napomena kako Gold Edition izdanje rasprodano.

Onih jeftinijih, obučenih u pitonovu i aligatorovu kožu, još uvijek ima na stanju.

Njihova se cijena ovisno o koži i boji kreće od 1.310 do 1.540 USD. Osim u odabiru materijala u Caviaru su bili maštoviti i prilikom imenovanja svakog modela – Confidence, Grandeur, Prosperity, Grace, Delicious i Crystal.

Inače, AirPods Pro Gold Edition slušalice dobro se slažu uz Victory Diamond i Universe Diamond izdanje iPhonea 11 Pro istog proizvođača. Njihova cijena je također u rangu cijene slušalica, pa i veća - od 61.840 do 91.430 USD.

Kopirati
Drag cursor here to close