Apple slušalice

Bežično punjenje za bežične Airpods slušalice

Početkom 2020. godine Apple bi, pak, trebao izbaciti sasvim izmijenjene Airpodse, tj. njihovu drugu iteraciju osvježenog dizajna i eventualno s novim mogućnostima.
Sci-Tech / Tehnologija | 04. 12. 2018. u 13:05 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: Apple  / Airpods slušalice

Poznati analitičar svega vezanog uz Apple, Ming-Chi Kuo, ponovno domogao jedne ekskluzivne informacije iz dobavnoga lanca ove kompanije.

Ovoga se puta radi u bežičnim slušalicama Airpods koje bi uskoro trebale dobiti nadograđenu verziju. Kuo kaže kako će već u prvom tromjesečju sljedeće godine Apple u prodaju pustiti Airpods slušalice s mogućnošću bežičnog, induktivnog punjenja.

Tako će svi oni koji svoje iPhone serije 8 ili novije pune na nekom od bežičnih punjača na isti način moći puniti i ove slušalice. Punjač će, dakako, biti ugrađen u kutijicu koja i inače služi da se slušalice u njoj pune i prenose, javlja Bug.hr.

Na temelju ovakve nadogradnje predviđa se i veliki porast prodaje Airpodsa kojih bi sljedeće godine trebali biti prodano do 55 milijuna komada.

Osim mogućnosti bežičnog punjenja ovaj bi model trebao uključivati i podršku za Bluetooth 5.0 te unaprijeđeni čip serije W koji pogoni Airpodse.

Početkom 2020. godine Apple bi, pak, trebao izbaciti sasvim izmijenjene Airpodse, tj. njihovu drugu iteraciju osvježenog dizajna i eventualno s novim mogućnostima.

Pouzdani analitičar Kuo dodaje i kako tek oko 5% vlasnika iPhonea posjeduje Airpods slušalice, pa Apple u tom segmentu ima velik potencijal za rast – pogotovo ako znamo da je u svijetu aktivno preko milijardu iPhonea.

Kopirati
Drag cursor here to close