4-inčni model

Apple u SAD-u opet prodaje iPhone SE

Apple je na američkom tržištu u sklopu svojeg Clearance Products dijela Apple Storea ponovno ponudio kompaktni 4-inčni iPhone SE model.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 01. 2019. u 09:18 Bljesak.info
Kopirati

Zahvaljujući izvješćima iz više različitih izvora vidljivo je kako Apple ima problema u prodaji svojih najnovijih modela iPhonea te da je njihova prodaja donekle podbacila.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao jedan od koraka koji je tvrtka iz Cupertina poduzela kako bi djelomično popravila stanje u svojem odjelu za mobilne uređaje je ponovna prodaja modela koji je već bio povučen s tržišta.

Zasad isključivo samo na američkom tržištu Apple je ponovno u prodaju pustio popularni kompaktni pametni telefon iPhone SE koji se na tržištu prvi put pojavio u ožujku 2016. godine s 4-inčnim zaslonom, A9 čipom i Touch ID-om, javlja Bug.hr.

Ovaj mobilni uređaj američkim kupcima se nudi putem Clearance Products dijela Apple Storea. Inačica s 32 GB interne memorije prodaje se po cijeni od 249 američkih dolara, a verzija s 128 GB interne memorije po cijeni od 299 američkih dolara.

Također, pojavile su se glasine kako bi Apple mogao na tržištu ponovno ponuditi i iPhone X model iz 2017. godine koji je također prvotno povučen iz prodaje.

Kopirati