Airpods

Apple razvija bežične slušalice kojima ćete moći mijenjati dijelove?

Novim slušalicama Apple bi proširio svoju ponudu bežičnih slušalica. Naravno, pod uvjetom da ih uspije predstaviti.
Sci-Tech / Tehnologija | 16. 04. 2020. u 16:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Apple nikad nije bio pretjerano otvoren kad su u pitanju budući proizvodi na kojima rade. Većina informacija koja dospijeva u javnost dolazi od ljudi koji su u to uključeni, ali ne moraju nužno biti dio Applea.

Tako je i u javnost procurila informacija o tome da Apple radi na razvoju novih, vrhunskih bežičnih slušalica koje bi bile modularne, odnosno na kojima bi se mogli mijenjati određeni dijelovi.

Prema informacijama onih koji su dobro upoznati s projektom, Apple razvija barem dvije inačice novih slušalica. Jedna bi trebala biti s kožnim ili koži sličnim materijalima i davati dojam luksuza, a druga fokusirana na one koji se bave sportom, izrađena od lakših i prozračnijih materijala.

Iako nema nikakvih službenih slika, Bloomberg navodi kako prototipovi imaju retro izgled s ovalnim slušalicama koje prekrivaju uši i metalnim okvirom koji ih povezuje, javlja Zimo.

Slušalice bi se pomoću magneta pričvršćivale na okvir, što znači da bi ih korisnici mogli prema potrebi mijenjati.

Što se same tehnologije u tim slušalicama tiče, navodno bi trebala koristiti sličnu bežičnu tehnologiju poput one u AirPods Pro te podržavati glasovne kontrole putem Siri.

Iz Applea nisu željeli komentirati ove informacije, kao ni otkriti planira li se lansiranje takvih slušalica u budućnosti. No, Bloombergovi izvori navode da bi modularne bežične slušalice svjetlo dana trebale ugledati kasnije ove godine, ako to situacija s pandemijom koronavirusa dopusti.

Kopirati
Drag cursor here to close