Još jedna tiha nadogradnja

Apple pustio u prodaju novu verziju Airpods slušalica

Ovoga tjedna u Appleu su odlučili malo po malo u prodaju puštati novi hardver. Danas je red došao na bežične slušalice Airpods s bežičnim punjenjem.
Sci-Tech / Tehnologija | 21. 03. 2019. u 14:43 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći dan u tjednu, treća Appleova objava novog hardvera koji se pušta u prodaju bez velikih prethodnih najava.

Prvo su u ponedjeljak osvježili liniju iPada s dva nova modela, potom su jučer ponešto (iako ne baš impresivno) nadogradili i liniju all-in-one računala iMac, da bi danas u webshop dodali novu inačicu bežičnih slušalica Airpods.

Novi Airpodsi pogonjeni su novim H1 čipom. Korisnicima bi trebale pružiti i do 50% više vremena provedenog u telefoniranju i aktiviranje virtualne asistentice Siri bez dodira, a možda i najočekivaniji dodatak ovim slušalicama je kućište koje im omogućava bežično punjenje, piše Zimo.co.

Osim veće autonomije H1 čip će skratiti vrijeme povezivanja slušalica i lakše prebacivanje s jednog uređaja na drugi, a mogućnosti mijenjanja pjesama, ostvarivanja poziva i zadavanje drugih naredbi ostvarivat će se jednostavnom glasovnom naredbom "Hey Siri".

Nove slušalice Airpods koštat će u osnovnoj izvedbi 159 dolara, a oni koji se odluče za inačicu s mogućnošću bežičnog punjenja to zadovoljstvo platit će 199 dolara.

U prodaju je pušteno i samostalno kućište za bežično punjenje postojećih Airpodsa po cijeni od 79 dolara (sve cijene vrijede za tržište SAD-a).

Sad čekamo što će Apple od "sporednih" proizvoda još nadograditi do kraja tjedna. Kao kandidati spominju se iPod Touch, sasvim novi AirPower punjač, a nije isključeno i da će se pojaviti neke nove verzije Apple Watcha ili HomePod zvučnika.

Kopirati
Drag cursor here to close