10. rujna u Steve Jobs Theateru

Apple poslao pozivnice za predstavljanje iPhonea 11

Nova linija iPhonea bit će predstavljena za desetak dana u Appleovom sjedištu Apple Park, u tamošnjem podzemnom auditoriju Steve Jobs Theater.
Sci-Tech / Tehnologija | 30. 08. 2019. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što su analitičari i leakeri nedavno predvidjeli, Apple će ovogodišnju liniju iPhonea predstaviti po već ustaljenom rasporedu, drugoga utorka u rujnu.

Ove godine, dakle, prezentacija hardverskih noviteta održat će se u utorak, 10. rujna, s početkom u 19:00 sati po srednjoeuropskom vremenu. Otkriveno je to na službenoj Appleovoj pozivnici kojom se odabrani novinari pozivaju da prisustvuju tradicionalno najznačajnijem događaju u svijetu iPhonea.

Prezentacija će se još jednom održati u Appleovom sjedištu Apple Park u Cuperitnu, u podzemnoj dvorani nazvanoj Steve Jobs Theater, piše Bug.hr.

Jednostavna pozivnica

Ovogodišnja pozivnica na prvi pogled ne krije neke kriptične poruke. Sastoji se tek od šarene jabuke, stiliziranog Appleovog logotipa obojanoga u pet akvarel boja – što se može protumačiti kao nova shema boja za, možda, neki od nadolazećih iPhonea. Iste dugine boje korištene su i na starom Appleovom logotipu, pa se ovime možda dodatno ističe i ta "retro" poveznica s naslijeđem Stevea Jobsa.

Natpis na pozivnici spominje tek "inovacije" (By innovation only) kojima se kompanija očito želi pohvaliti. Prema do sada dostupnim nacrtima, renderima i informacijama koje su na ovaj ili onaj način procurile u javnost, novi iPhone neće biti pretjerano inovativan: izgledom će biti gotovo identičan prošlim dvama serijama, imat će veliku izbočinu za trostruku kameru, nešto brži procesor, te napredne mogućnosti vezane uz AR.

Manje sigurne "oklade" kažu da će mogući iPhone Pro imati podršku za stylus, USB-C, možda i ekran nešto više frekvencije osvježavanja (90 ili 120 Hz) – no, tko zna, možda nas Apple iznenadi nekim do sada neviđenim dodatkom ili funkcijom, piše Bug.hr.

Osim iPhonea na rujanskoj bi se prezentaciji mogli naći i nova iteracija Apple Watcha, osvježena linija MacBooka, novi AirPodsi i slično.

Kopirati
Drag cursor here to close