Svim milijarderima

Anonymousi bogatašima: Mogli ste bolje upotrijebiti novac namijenjen za Notre Dame

Poznata hakerska grupa "Anonymous" objavila je poruku svim milijarderima koji su obećali donirati novac za obnovu Notre Dame.
Sci-Tech / Tehnologija | 23. 04. 2019. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

No nisu svi s oduševljenjem slušali vijesti o milijunima eura namijenjenima obnovi više od 800 godina stare crkve.

Poznata hakerska grupa "Anonymous" objavila je poruku svim milijarderima koji su obećali donirati novac za obnovu Notre Dame.

Ovog ste tjedna dokazali koliko velika srca imate i koliko su vam duboki džepovi. Vaš se doprinos čini nevjerojatnim većini ljudi na svijetu, koji žive od plaće do plaće, a prikupljene iznose ne mogu zamisliti da potroše, stoji u poruci objavljenoj na Facebooku.

Iako potez bogataša smatraju divljenja vrijednim, pitaju se zašto isto nisu napravili kad su u pitanju bili ljudski životi, javlja Zimo.co.

Djelomični gubitak povijesne zgrade prikupio je više donacija od bilo koje prirodne katastrofe ili krize siromaštva posljednjih godina. Takvo selektivno dobročinstvo otvorilo je oči ljudima diljem svijeta i ukazalo im na krive prioritete vodećih ljudi. Sad je jasno da su vam važniji simboli vaše kulturne moći nego ljudski životi ili planet na kojem živimo, čuje se u videu koji su objavili "Anonymous".

Zanimljivo, Anonymous koji su poznati po svojih hakerskim napadima u ovoj poruci ne prijete odmazdom već pozivaju bogataše da preispitaju svoje prioritete i pokušaju ispraviti nepravdu koja je vidljiva na svakom koraku.

Uzmite trenutak kako biste preispitali svoje prioritete i pogledajte kakva se ozbiljna nepravda događa diljem svijeta te kako je požar Notre Dame nevažan u usporedbi s tim tragedijama. Možda ćete tada biti spremni iskoristiti bogatstvo koje ste prikupili za postizanje pozitivnih stvari, stoji u poruci.

Kopirati
Drag cursor here to close