Kreirat ćeš ga, ali u k...

Mostarci, uzalud šaljete prijedloge za gradski proračun!

Sci-Tech / Tehnologija | 30. 03. 2021. u 11:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Građani Mostara su pozvani da pomognu u kreiranju gradskog proračuna, ali oni koji su to učinili tvrde da im se mailovi vraćaju neisporučeni.

Podsjetimo, Gradsko vijeće Grada Mostara, donijelo je na 3. sjednici, održanoj dana 23. ožujka, odluku o javnoj raspravi za što je zadužena Stručna služba Gradskog vijeća Grada Mostara i tajništvo Gradonačelnika.

''Pozivaju se građani Grada Mostara, predstavnici NVO i politički subjekti u Gradu Mostaru, da sudjeluju u kreiranju Proračuna Grada Mostara za 2021.godinu i da svoje argumentirane prijedloge, sugestije, amandmane kao i primjedbe, dostave do 31.3.2021. godine, Stručnoj službi Gradskog vijeća Grada Mostara i tajništvu Gradonačelnika. Prijedlozi, sugestije, amandmane kao i primjedbe, mogu se dostaviti na e-mail Gradskog vijeća Grada Mostara [email protected] i Gradonačelnika Grada Mostara [email protected] ili gradonač[email protected], kao i putem protokola Gradske uprave'', navedeno je.

Nakon javne rasprave nadležne Službe će dostavljeni materijal proslijediti Gradonačelniku Grada Mostara, a mostarski gradonačelnik će Gradskom vijeću dostaviti prijedlog proračuna na usvajanje u roku od 15 dana nakon završetka javne rasprave.

Kopirati
Drag cursor here to close