Brendiranje

Instagram testira podsjetnike o novim kolekcijama proizvoda

Instagram je najavio suradnju s 20 američkih brendova među kojima su Adidas, Highsnobiety, Chinatown Market, Revolve i Huda Beauty.
Sci-Tech / Tehnologija | 01. 10. 2019. u 09:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Aplikacija Instagram bi uskoro mogla omogućiti kompanijama postavljanje notifikacije i na taj način podsjećati korisnike i potencijalne kupce o novoj kolekciji proizvoda.

Instagram je najavio suradnju s 20 američkih brendova među kojima su Adidas, Highsnobiety, Chinatown Market, Revolve i Huda Beauty.

Podsjetnik će funkcionirati slično kao i onaj koji korisnici mogu podesiti u Storiesima za generalna lansiranja, ali će brendovi i kreatori novi sticker moći koristiti na specifičniji način, a bit će omogućena i opcija kupovine putem aplikacije Instagram. Podsjetnik će se pojaviti dan prije dolaska nove kolekcije, kao i petnaest minuta prije početka prodaje.

Iako se radi samo o testiranju, za Instagram ima smisla istraživati s obzirom da umjetnici i brendovi već koriste platformu za najave svojih ograničenih proizvoda. Za sad korisnici moraju postaviti vlastite podsjetnike.

Instagram se u posljednje vrijeme trudi postati djelotvorna platforma za kupovinu.

Kopirati
Drag cursor here to close