Nokia 8.3 5G

00 agentica ulovljena… pametnim telefonom

Nokia 8.3 5G je "jedini uređaj koji će ikad trebati".
Sci-Tech / Tehnologija | 22. 09. 2020. u 11:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Britansku glumicu Lashanu Lynch, koja glumi 00 agenticu Nomi u Bond filmu Za smrt nema vremena, snimio je social media telefon-ograf Ben Maclean, kao dio najveće marketinške kampanje kompanije HMD Global, doma Nokia telefona.

Bena na društvenim mrežama prati preko milijun ljudi i poznat je po svojim fotografijama i trikovima.

Snimanje, koje se odvijalo u legendarnim Pinewood Studios, sadrži Lashanu Lynch kao novu 00 agenticu Nomi i uređaj Nokia 8.3 u sceni koja je inspirirana Bond filmovima, kao i epske efekte i 15-metarsku konstrukciju koja Bena drži u zraku kako bi snimio najbolju fotografiju.

Nokia 8.3 5G je "jedini uređaj koji će ikad trebati".

Ove fotografije prate vijest objavljenu u ožujku da je HMD Global službeni partner 25. James Bond filma Za smrt nema vremena. Film sadrži nekoliko uređaja uključujući Nokia 8.3 5G, zaista globalni 5G 1 pametni telefon spreman za budućnost, koji dolazi sa snažnom PureView četverostrukom kamerom sa ZEISS optikom i ikonu Nokia 3310 koju fanovi obožavaju. Ovo partnerstvo omogućuje HMD Global da pokaže svoj status globalnog proizvođača Android TM telefona posvećenog sigurnosti, brzini i inovacijama, prema potrebama najzahtjevnijih korisnika.

Lashana Lynch, 00 agentica Nomi u filmu Za smrt nema vremena: “Današnjica u kojoj živimo pruža nam najbolji uređaj u vlastitom džepu. Fantastično je što pametni telefoni mogu danas. Uzbuđena sam što mogu predstaviti ovaj novi pametni telefon uz početak prikazivanja filma Za smrt nema vremena u studenom, a Nokia 8.3 5G je dokaz da su Bond uređaji uvijek korak ispred ostalih.“

Florian Seiche, predsjednik uprave HMD Global koja proizvodi Nokia telefone kaže:

"Malo kulturnih fenomena smješta tehnologiju u središte privlačnosti kao što to čini film Za smrt nema vremena. Posvećenost ovog filma inovacijama, u suradnji s fantastičnom tehnologijom ugrađenom u svaki Nokia telefon, čine naš uređaj jedinim koji će svako, čak i 00 agent, ikada trebati, i to čini ovo naše partnerstvo moćnim. Povjerenje, sigurnost i legendarna kvaliteta osnove su svakog Nokia telefona. Ponosni smo što činimo najnoviju tehnologiju dostupnom svakome i radujemo se što ćemo to naglasiti ovim partnerstvom".
 
Pogledajte predstavljanje novog poglavlja Nokia telefona na Nokia Mobile YouTube i Nokia Mobile Facebook Page u 17:00 CET danas, uz mogućnost da osvojite 8.3 5G pametni telefon tako da odgovorite koji način snimanja je najbolji za noćne zadatke.
Kopirati
Drag cursor here to close