Kvaliteta zdr. njege

U Mostaru Simpoziji medicinskih sestara/tehničara s međunarodnim sudjelovanjem

Sci-Tech / Svemir | 14. 09. 2017. u 11:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sveučilišna klinička bolnica Mostar i Fakultet zdravstvenih studija Sveučilišta u Mostaru organiziraju 5. simpozij medicinskih sestara/tehničara s međunarodnim sudjelovanjem koji će se održati 15. i 16. rujna na Medicinskom fakultetu u Mostaru na temu "Indikatori kvalitete zdravstvene njege".

Na simpoziju se očekuje nazočnost preko 300 medicinskih sestara i tehničara iz cijele regije, kao i dolazak mnogih uglednika iz društvenog, javnog i političkog života.

Svečano otvorenje simpozija bit će upriličeno u petak, 15. rujna, u 12 sati na Medicinskom fakultetu, čemu će prethoditi konferencija za novinare koja će se održati u 11:45 sati, priopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću SKB Mostar.

Odmah nakon svečanog otvaranja simpozija u 13 sati, bit će upriličena promocija knjige "Rad s grupom" autora prof.dr.sc. Mire Klarića i suradnika koju će promovirati prof. dr. sc. Ante Kvesić, ravnatelj SKB Mostar, prof.dr.sc. Milenko Bevanda, dekan Medicinskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru i doc.dr.sc. Nada Prlić, s Medicinskog fakulteta iz Osijeka.

Kopirati
Drag cursor here to close