Nibiru

Teorije zavjere spremaju nam još jedan kraj

Sci-Tech / Svemir | 30. 08. 2017. u 07:16 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svijet će okončati u vatrenoj koliziji, a sve će se odigrati u roku od par tjedana, tvrde teoretičari zavjere. Numerolog David Meade ponovno je upozorio kako će se misteriozni planet ''Nibiru'' uskoro zabiti u Zemlju.

Prema njegovoj teoriji, apokalipsa će se dogoditi između 20. i 23. rujna, a što je ''napisano na piramidama ali i u Bibliji''.

''Veoma je čudno da su se 'poklopile' teze iz knjige Otkrivenja i Velike piramide u Gizi - u oba slučaja predodređen je jedan točan trenutak - od 20. do 23. rujna'', rekao je Meade, prenosi Daily Mail.

David Meade autor je knjige 'Planet X – The 2017 Arrival', u kojoj tvrdi kako se planet Nibiru, poznat i kao Planet X, kreće prema Zemlji, a kada dođe do sudara to će značiti kraj za našu planetu.

Ipak, NASA je demantirala ove navode.

''Priča o Nibiru i sličnim planetima i događajima samo je jedna od obmana u nizu koje kruže internetom'', istaknuli su iz NASA-e.

Nibiru, poznat i kao Planet X, planet je koji se nalazi na kraju našeg sunčeva sustava. Drugačiji je od Planeta Devet, kojega također zovu Planetom X, na prijedlog astronoma u siječnju prošle godine.

Teoretičari zavjere vjeruju kako je gravitacijski utjecaj Nibirua poremetio orbite drugih planeta prije više stotina godina, a prema njihovim tvrdnjama dolazak ovog planeta prema Zemlji može se očekivati u svakom trenutku.

Kopirati
Drag cursor here to close