Promjene

Televizija B92 mijenja ime, logo, programsku shemu

Sci-Tech / Svemir | 03. 09. 2017. u 11:46 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Televizija B92 ulazi u novu sezonu pod novim imenom i s novim programskim konceptom. Od 11. rujna zvat će se O2.TV i presvući će se u potpuno novo ruho.

Vizualni identitet će biti promijenjen odnosno, moderniziran i prilagođen najnovijim svjetskim standardima kada je riječ o dizajnu i grafičkim elementima, navodi se iz uredništva te televizijske postaje.

Ova promjena nastupila je nakon detaljnog planiranja i analize, postavljanja strategije za dalje unapređivanje rada i jačanja pozicije ove kuće čija se vizija poslovanja ne odnosi samo na domaće već i na svjetsko tržište. Provedena su i brojna istraživanja koja su pokazala da su ispitanici pozitivno ocijenili promjenu koja će uslijediti u svim segmentima – vizualnom, programskom i u samom nazivu.

Rukovodstvo kompanije posjeduje bogato iskustvo u moderniziranju i postavljanju svih medijskih platformi, i nakon uspješnog rebranding-a i pozicioniranja Prve televizije i Play radija, na red je došla još jedna promjena koja je bila logična i očekivana. Uz puno poštovanje prema svim vrijednostima koje je simbolizirala televizija B92 u koju je utkano mnogo emocija i uspomena, zatvara se krug jednog prošlog vremena i strateški se određuje pravac ka budućnosti i svim izazovima koje donosi nova era TV industrije, a sa njom i sve brži protok informacija i promjena navika gledatelja.

Ono što je važno napomenuti, jeste da brend B92 nastavlja da živi na siteu b92.net koji ostaje kao takav i neće se mijenjati. O2 televizija će imati svoj zaseban site.

"Novi programski koncept svakako je iziskivao nova vizualna rješenja koja će se, vjerujemo, dopasti našoj publici. Programski sadržaj bit će obogaćen novim emisijama, filmovima i serijama iz najbolje svjetske produkcije. Dobro poznata TV lica ostaju u timu, ali se veoma brzo očekuju i nove voditeljske snage", navode iz B92.

Kopirati
Drag cursor here to close